Tisztelt BARÁTOM ! Idén 1 darabot sem adtam el. Kérlek tanulmányozd az említett írásom. Azt írtam,hogy bármikor kezdhetem a kereskedést. Ezt arra alapoztam,mert gondoltam,hogy komolyabb EMELKEDÉS lesz. Nem lett,nem kereskedek. Az üres mezők a böngésző miatt voltak. Felvettem a kapcsolatot a Portfolioval és beszéltünk róla. ELNÉZÉST a Portfoliotol, azt híttem,hogy ők nem engednek írni. Remélem megoldódott ! Ui: Én is kedvelem az írásaid. MOSOLY, SÉTA !
Mit búslakodtok? 101 millió papírnál nem tétel 10k, 100k, és 1M sem... :)) Bízzatok már BCS-ben, hogy jót akar saját magának, ellenkező esetben meg szálljatok ki végre, részét megveszem.... :) Felfoghatatlan számomra a pszichológia itt a szektában is.... Páran vagyunk mindig pozitívak, amikor hír jön, akkor itt fogtok örömködni és vásárolgatni limiten.... :))
Annyit írt,hogy nem fog írni mert kereskedni fog. Azóta csak az üres bejegyzések jöttek. Kicsit hülyére vesz minket szerintem. Szeretem őt semmi bajom vele. Szerintem Ő az eladó. Még egyszer mondom ez az én véleményem.
Koszonom,igy van ahogy mondod. Eletemben talan ketszer reagaltam minuszolora,de itt annyira zsigerbol jott,h talan meg magat a hozzaszolast sem lehetett annyi ido alatt vegigolvasni,nem h a matek reszet atnezni es velemenyt alkotni,h helyes v nem helyes amit irtam. Szoval szimpla kisemberi egyszeruseg,ami tobb mint nevetseges a tozsden. Ha a befekteteseit is igy kezeli,valoszinu h par honap,max egy even belul mar okafogyott lesz a forumot nezegetnie.
Arról volt már azóta szó hogy ki volt még az elején 5% feletti tulaj? Egy magánszemély állítólag és hogy BCS irt neki hogy jelentenie kellene a részesedésének a nagyságát. Mivel 5% felett van. Nagy Ő ki lehet? Lehet épp Ő szorja!
De mire alapozod? Van rá valami bizonyítákod vagy csak a hasadra vágsz és beröfögöd?? Miért nem írod mondjuk Sáradi úr nevét? Ennyi erővel lehetne éppen Ő is, neki is van igen nagy pakkja, ráadásul amióta 5% alá került, el is tűnt a látótérből......meg még jó pár embernek van nagy pakkja. Soha nem értettem, hogy miért kell másokra ráhúzni a vizes lepedőt.. :-(
ne foglalkozz a minuszolókkal... Annyi zombi van a fórumon hogy győzd a néhány normális embert kiválogatni. Volt itt már minusz kosztolányira is de még egy egyszerű köszönömre is. Amit írsz jogos lehet, még nem számoltam utána, de ha nem is lenne igazad, akkor is járna egy ellenvélemény. A minusz gomb az egybitesek ajándéka, hogy ők is "érdemben" hozzá tudjanak szólni a fórumhoz... (Lássuk erre mennyi minuszt kapok :) )
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A