marhaság
Kiforgatod a szavaimat, mint mindig, nem érzékeled, mit gondolok mögé, mikor írok valamit. Hosszú mondatokban pedig csak külön neked nem fogom értelmezni.
Olyanokon rágódsz hónapok óta, amin teljesen felesleges, másrészt már átbeszéltük. Lépj túl rajta, előre nézz és főleg a saját problémáidat oldd meg.
Ezzel nem kívánok vitába szállni. Viszont te konkrétan megfogalmaztad hogy kiket tartasz baleknek. Na ez szögesen ellentétes a mostani álláspontoddal, miszerint ki ki maga döntse ezt el. De hogy még érthetőbb legyek Cyráno de Bergerac orrmonológjából egy idézet: "Mert magamat kigúnyolom, ha kell, De hogy más mondja, azt nem tűröm el ..."
Aki tudja mi fán terem a sportszerűség, az érzékeli a hatalmas különbséget.
Én nem szeretném ezt tovább ragozni Tris.
Mindenkinek saját magának kell eldöntenie és mérlegelnie saját magáról, hogy balek volt-e vagy sem, megvezették-e vagy sem, nyert-e ezzel a befektetéssel vagy nem.
Én nem éreztem az idegességet az előző bejegyzéseket olvasva. De amennyiben a te antennáid érzékenyebbek, akkor azt is hajlandó vagyok elfogadni, hogy a hozzánk hasonló véleményt megfogalmazó fórumozók idegesek. Ennek ellenére sem balekozunk senkit és hosszan sorolhatnám, hogy mi a stílus- és gondolkodásmódbeli különbség a két vitában álló társaság között.
Viszont azt megkérdezem, hogy ti "nyugodtak" miért minősítgettek, nagyképűsködtök nagy gyakorisággal. (Az esetenként előforduló hazugságok felől most nem is érdeklődöm.)
Én is ideges lennék egy olyan részvényben ülve, aminek a részvényszámát több, mint 50%-al higítják és a bevezetésük névérték fölött történik meg.
Sajnálom, hogy ez nektek nem gyanús.:-(
Erősödő Phylaxia