Mivel egyáltalán nem gondolkodom vételben,így ez a lehetőség nem áll fenn.
A tőzsdén persze minden megtörténhet.
Nem elképzelhetetlen innen számomra a duplázás,de a felezés sem.
Igen az lehet, hogy akkor ez volt életed legjobb döntése.
És mi van akkor ha 1év múlva kiderűl az, hogy most nem vettél az meg életed legrosszabb döntése?
Én 2008 júliusában adtam el a mostani névértékhez viszonyítva 140 forint körüli átlagárral,giga kb 30% bukóban.
Még a gondolatba is beleborzongok,hogy a mai napig még ehhez képest is 80% mínuszom lenne.
Életem legjobb tőzsdei döntése volt,hogy akkor eladtam.
A Phylaxia vezetői akkor és most is a kisbüfik kifosztásából éltek meg.(nem is akárhogyan)
Az elmult évek történései alapján nincs az a hülye kisbüfi aki ebbe belevegyen.
Ha lenne azt most is megtehetné.
Az apportosok pedig valóban azoktól a kisbüfiktől nyerték el a pénzt akikre rászórták a részvényeket és azok kisebb nagyobb bukóval már eladták vagy még tartják.
Sejtésem szerint a baráti kezeken kivűl már nem sok részvény lehet a kisbüfiknél.
"Ilyen mennyiséget
talán 10ft-os átlagáron tudnának eladni."
Oké, a kérdés csak az kinek adnák el?
Szerintem ezt még shortolni sem lehet!
Továbbra is az a véleményem, tudni kellene a nem baráti kezekben mennyi részvény van?
( amit nyertek a holdingosodás nevű társasjátékon, az azok pénze akik beszálltak és vagy eladták bukóban már, vagy még kézben tartják az eredménytartalékkal a részvény mögött--ez nem lehet milliárdos nagyságrendű tétel max. több tízmilliós tétel )
Amit ezen a bolton nyertek az, az a vagyon, amit a Phylből kitalicskáztak apport behozatala címszó alatt( ingatlanok, törzskönyvek stb.stb)Na ezt lehetne megfogni,ha... de a nagytulajokat nem érdekli mi lett a részvényeikkel. Nem is értem miért?
:)
A minuszokat meg tekintsd úgy, hogy T.P-től kapod. Így könnyebb,nem?
Ez jóóóó! Ez tetszik! élete végéig szívószál!
( lehet így lesz; akkor azért egy látogatásra elmennék hozzá és letörölném a szívószál mellett kibuggyant folyadékot a szája sarkából!!)
Látom az este még jól belecsaptatok a lecsóba.
Nemsokára azon kell gondolkodni, hogy az emelkedés kamu vagy nem.
Kiszálljunk vagy maradjunk.
TP-ről csak annyit, hogy volt egy olyan időszakom ha akkor megfogom valahol az országban az orvosok 2 hónapig sem rakják össze.
Étkezés meg valszeg élete végéig szívószál.
Nem mindegy mit mondott az a majom? Semmi, ismétlem semmi nem hatalmaz fel, hogy akár idézz is tőle. Mit tett ő a cégért? A vezetése alatt majdnem csődbe ment a phylaxia.
Én csak azt jegyeztem meg,hogy T.P. utólag azt mondta,hogy ha létrejött volna a meghiusult német apport akkor elképzelhető ,hogy akár újra 6 ft lehetett volna az árfolyam.
Nem értem, miért hinnék a ..........
attól,mert leírtam a múltkori mondandóját?
Tett rá célzást T.P.,hogy ha a múltkor
kinézett német cég apportja létrejött volna akkor elképzelhető,hogy az árfolyam lemehetett volna akár ÚJRA 6 ft-ig.
És érdekes,hogy ezt csak akkor mondta amikor meghiusult az apport.
Bezzeg előtte ezt nem hangsúlyta ki.
A mostani apportnak(és a következőknek)
is meg lesz a negatív következménye.
Szia! Oksi keresnének 600-750 milliót! De ki a fax adna érte pénzt?? Szórnák ők 15 Ft-on, de kinek?Gondolkodj kicsit, ki venné; mert ők adnák az tuti!
A pénzt valamilyen formában befizették( nem lehetett apport, mert kp.-s jegyzés volt; ergo lerakták a Böjthe pénzét. Ami tuti a Böjthe saját pénzt nem rakott bele egy buznyákot sem! Mivel új részvények jegyzése történt; a pénz nem került körön kívülre. Lejegyezték, a zsét meg betolták a pénztárba vagy a számlára. Ennyi; gondolom ezerszer meggondolták volna, ha a pénzhez külsők is hozzá férhettek volna! Tehát mondjuk a piacon lévő részvényekért kellet volna pénzt adniuk! ( megtehették volna, hogy a piacon vásárolnak szép apránként 25Ftért)De nem, nekik új részvények kellettek, vajon miért??
:))
Erősödő Phylaxia