"De számomra most az a legfontosabb a mostani vezetés részéről,hogy mi az elképzelés a Holdinggal kapcsolatban"
Szerinted mi lehet az elképzelésük?
Már nem sok vagyon maradt a Phylben....
(számomra ami érték ott maradt az a Révai; a törzskönyvek már másnál vannak, a kályha meg az utazási irodásdi-s irány nálam nem játszik!!)
Szia! Én többé kevésbé ugyanezeket megkérdeztem a tavaszi közgyűlésen. Voltunk ott, talán 8-an! A részvényszámunk alapján kb.0,1 % ( na jó 1,7%)volt a kezünkben!
Arra sem voltak hajlandóak, hogy a felvetésemet a jegyzőkönyvben rögzítsék!
Az újonnan megválasztottakban pont ezért ne bízz! ( ők sem akarnak vizsgálatot, a " nagy részvényeseknek" nem fáj????, hogy az előző vezetés elbukott 7 mrd forintot, az ő részvényeik értéke is nyolcadolódott;nem érdekli őket, ki a hibás az apport felül-értékelésekért!!
---szóval ez a vezetés se fog tenni semmit az előzőek felelősségre vonásáért!!!! ebben biztos lehetsz)
Az apportos mutyit még egyszer nem tudják megcsinálni! Elég ha a Wamz(l)er(!! :O))apportnál a cégbíróság felé jelezzük;
-ilyen már történt a cég életében a kisrészvényesek védelmében kérjük független értékbecslő kirendelését, mert a korábbi értékbecsléses apportoknál kiderült: a vezetés rosszul mérte fel az apportok értékét( kérdem én: mindegyiknél???? következmények nélkül--nagy részvényesek mit csináltak amikor ez kiderült???)
Szal ne magadra legyél mérges!!
:)
Mert azért az nagy műsor volt ami lezajlott 2009 júniusában mikor a HÍREK
előtti napokban "VALAKI(k)"bevásárolt majd jött a két 50%-os nap.
A bizalmat növelné számomra a cég önmaga irányába ha utána nézetne !!!!!
Bizony nagyon növelné a bizalmat a részvényesek részéről a cég irányába ha látnák,hogy a mostani vezetés mindent elkövet,hogy átláthassák a részvényesek az elmúl 5 év ténykedését a régi vezetés részéről amit véghezvittek a Phylaxia név alatt.
De számomra most az a legfontosabb a mostani vezetés részéről,hogy mi az elképzelés a Holdinggal kapcsolatban.
MI ,milyen intézkedések várhatóak az elkövetkezendő időszakban,melyeknek pozitívumai elmozdithatnák az árfolyamot
innen a 29-30ft-os sávból.
Mert azért mégiscsak részvényesek a tulajdonosai a Holdingnak és a részvény árfolyama nem megvetendő ! :-)
Erősödő Phylaxia