Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:39

Erősödő Phylaxia  

19.-én felfüggesztve a kereskedés aztán meg sem állunk 150ft-ig
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
karildo 2012. 10. 07. 09:57
Előzmény: #207799  Törölt felhasználó
Jön a jelentési szezon.
Lehet, hogy nem véletlenül vártak eddig az új részvények bevezetésével.
Én várok egy jó jelentést + valami jó hírt. :)
Aztán meglátjuk, hogy ezekből mi valósul meg.
Érdekes hét elé nézünk.
Törölt felhasználó 2012. 10. 06. 13:33
Előzmény: #207797  tris
Véleményen szerint csak M.A.-nak érné meg ,hogy tulajdonaosa legyen a PHYLAXIA
holdingnak,mert így kizárólagos használója lehetne a PHYLAXIA névnek.

A holdingban jelenleg lévő cégeken tóladhatna és a PHYLAXIA újra csak a GYÓGYSZERGYÁRTÁSSAL foglalkozhatna.

Szerintem megérné neki.

Azért érné meg csak M.A.-nak,mert az ÉRTÉKEK nála vannak.

A holding jelenlegi formájában szerintem nem igazán érték.

Persze ez az én véleményem és oly formában írom ezeket a szavakat,hogy magam ellen beszélek,mert nem venni akarok hanem eladni.

Ezértis morfondírozok,hogy mit is csinálhatnának,hogy eladhassuk magasabb árfolyamon.

MERT 200ft helyett NEM adom oda 30ft-ért darabját,akkor inkább mind menjen a lecsóba.

Mindegy,hogy 20 millió forintot bukok el vagy 17 millió forintot .

Akkor inkább vesszen az egész !!!!!!!!

Majd az élet más területén visszakapom.

Azok akik pedig minket .........vettek azok pedig amit itt nyertek azt elveszítik máshol.

T.P.-vel szívesen beszélgetnék 10 év múlva,mert az biztos,hogy addig megveri a JÓ ISTEN !
Törölt felhasználó 2012. 10. 05. 11:39
Előzmény: #207792  Törölt felhasználó
Re RÁba: nagyon kecsegtető állapotban volt a rába, ugyanis kevés tulajdonrész kellett az irányításhoz(33% már elég volt)..de ez különböző kezekben volt( szingapúri csoport,győri önk. stb) Pintér elkezdett tárgyalni ezekkel a felekkel egy adás-vételiről...épp asszem(nem vok biztos) talán a győri pakk hiányzott neki a kellő rvmennyiséghez,amikor befutott egy ajánlat Albrechttől erre a pakkra...itt elkezdődött a licit,Albrecht ugye csak nyerni akart a sztorin,Pintér meg az irányítást akarta...így annyira feltornászták az árat,h Pintérnek már nem érte meg megvenni annyiért és eladta a meglévőket...1 mrd nyereséggel(kivételes eset volt,mert kb mindenki más vesztett) szal ha Albrecht nem szól bele,akkor megvette volna a Rábát...ez a sztori...Albrecht meg talán vesztett rajta,de ebben nem vok biztos..
tris
tris 2012. 10. 05. 09:13
Előzmény: #207786  Törölt felhasználó
Üdv néked is!
Értelek és igazat is adok neked. Viszont vannak dolgok amik mellett nem megyek el szó nélkül. Tisztában vagyok a realitásokkal. Az egész ország ilyen kezd lenni. Stilusban is, gondolkodásban is, stb. Ha nem is tetszik elfogadtam. De a véleményem kifejtem időnként. (Hogy érthetőbb legyek egy viccet engedjetek meg: A slózin egy manus ránézett a szomszédjának a szerszámára ahogy csöveltek. Lekapta azonnal a szemét róla, amint a másik ezt észrevette. A másik pedig odaszólt bátorítólag. Ne szégyelld pajtás, mi vagyunk az egészségesek.)
Szóval amikor ezek az "egészségesek" nagyon elengedik magukat, akkor azért be szoktam szólni. Nem akarom megváltoztatni őket, vagy nem érzem úgy, hogy "segítenem" kellene nekik. Semmi misszionárius küldetésem nincs. Csak időnként kedvet kapok a szolíd helyreigazításokhoz. (Unaloműzés gyanánt.)
Miguel
Miguel 2012. 10. 05. 08:25
Előzmény: #207793  Ody_Mnadrell
Szerintem érteni érted, csak nem akarod elfogadni!
Persze ha a másik oldalon állnál....
akkor meg lehet az erkölcseiddel lenne baj, azért nem lépnéd meg!!
:)
Nem nekünk való ez az úri vircsaft, ahogy a gonosz kis törpe mondaná...
Ody_Mnadrell 2012. 10. 04. 20:04
Előzmény: #207794  Törölt felhasználó
Akkoriban volt honnan esnie. Most nem nagyon van. Amint elkezdi szórni, gyorsan névérték alatt lesz az árfolyam, aztán az már neki se érné meg. Elvileg persze.
Törölt felhasználó 2012. 10. 04. 19:57
Előzmény: #207793  Ody_Mnadrell
remélem egy éves eladási moratóriumot csak kötöttek velük - általában ez a szokás -, nem úgy mint a "becsületszavas" haveri kg-vel aki beszórta amint megkapta nemdebár
Ody_Mnadrell 2012. 10. 04. 19:50
Előzmény: #207792  Törölt felhasználó
Értem és köszönöm az infót! Vegye itt is aztán szórja be 100 Ft -on. :) Mondjuk nem is értem, hogy ilyen okádék cégbe hogy apportálhat valaki saját vagyont? Azért a Wamsler nem egy ócska cég, még akkor se ha teszem azt mostanában nem áll jól a szénája. Hiába no. Túl becsületes vagyok ahhoz, hogy az ilyen mutyikat valaha is teljes egészében megérthessem. :)
Törölt felhasználó 2012. 10. 04. 19:29
Előzmény: #207791  Ody_Mnadrell
a lényeg az volt, hogy elkezdte vásárolni a rába részvényeket a piacon, majd végül beszórta
vlszn nem tudott egyezségre jutni a vezetőséggel, ha jól emlékszem a rába öntöde érdekelte, hogy majd ott öntsék a kazánokat, ami füstbe ment

Ody_Mnadrell 2012. 10. 04. 19:17
Előzmény: #207790  Törölt felhasználó
Mi volt a lényeg? Csak nagy vonalakban.
Törölt felhasználó 2012. 10. 04. 19:00
Előzmény: #207789  Ody_Mnadrell
link
remélem nem ismétli meg, ennyiért nem éri meg neki a játszma ... sztem...
persze a "jobbos" akkor bármi lehetséges )))
Ody_Mnadrell 2012. 10. 04. 18:52
Előzmény: #207788  Törölt felhasználó
Mi volt a Rába story?
Törölt felhasználó 2012. 10. 04. 18:37
Előzmény: #207787  higins79
na látom a "kultikus" topikwar ma is meg volt )
azért nem semmi, még 6 nap és 92 millcsis ünnep lesz. annyi papír van itt mint az összes(!!) junki együttvéve
kiv leszek a kályhás mit csinál majd egy idő után a papírokkal.
remélem nem rába "story" lesz megint

higins79 2012. 10. 04. 18:30
Előzmény: #207786  Törölt felhasználó
tényleg te vagy Elcamino?...:)))))
Törölt felhasználó 2012. 10. 04. 17:29
Előzmény: #207784  tris
KIÁSOM A CSATABÁRDOT ! :-)

Jót röhögtem ma is napközben.

Egyébként üdvözöllek tris.

A koszos ,elétek dobott kesztyűt ne vegyétek fel.
sly36
sly36 2012. 10. 04. 17:25
Előzmény: #207784  tris
Az, hogy mi a véleményem egy cégről, az nincs összefüggésben azzal, hogy közben veszem-adom.
Attól, hogy van éppen részvényem, még nem fogom fényezni, mint itt oly sokan.
Szerintem Te nyúltál durván mellé, mikor 33-nál azt állítottad, nincs tömés. Hónapokkal ezelőtt volt, de azóta sem járt 33-on.
Sajnálom, hogy Te nem értesz, nem értem, hogy miért foglalkozol akkor velem. Lépj át nyugodtan. Észrevehetnéd, hogy Te nem tudod túltenni magad rajta.
tris
tris 2012. 10. 04. 17:19
Előzmény: #207783  sly36
Legyél benne minden emelkedésben. Őszintén kívánom. Ezzel nekem semmi bajom. De a múltkori emelkedés előtt a szokásos "visszafogott" stílusodban osztottad itt azokat, akik emelkedésben bíztak.
Továbbra is fenntartom, hogy itt a fórumon nem az a fontos, hogy ki mennyi nyereséget "vall be". Sőt ennek semmi információtartalma nincs. A folyamatokról alkotott vélemény a fontos. Tehát amikor itt olyan durván mellényúlsz, mint a múltkor, és utólag a nyereségeddel próbálod magad befrankózni, az akkor is fonák, ha ezt nem tudom veled megértetni. Akik akkor rád hallgattak, azok pedig biztosan megköszönték neked a segítségedet, hogy kimaradtak az emelkedésből. De te ügyes voltál, te nem maradtál ki. Ha ismét tudsz majd nekik segíteni, megint légyszíves segíts majd. Aki pedig köszöni nem kér segítséget, azzal pedig nyugodtan vitatkozz, akár úgy is hogy tiszteletben tartod az eltérő véleményét.
sly36
sly36 2012. 10. 04. 16:54
Előzmény: #207782  tris
Ha egyszer benne voltam az emelkedésben, akkor nem fogom azt mondani, hogy nem voltam benne, mikor igen. És legközelebb is benne leszek, amit halvány jelét látom ennek.
Azt látom, hogy vannak emberek, akiket tönkretett a phylaxia, nem mondom, hogy Ők tehetnek róla, mert tudjuk, hogy rengeteg mese, meg nem valósult dolog, hazugság történt itt. De mindenki önmaga életét teheti újra széppé vagy teheti teljesen tönkre. Én nem állhatok lábra helyettük.
Nem akarok senkit megtanítani tőzsdézni, nagyon sok ember alkalmatlan rá (pont őket használják ki a tolvajrészvény-tulajok), de hiszem, hogy van olyan ember, akit lehet segíteni, de csakis akkor, ha önmaga akarja.
tris
tris 2012. 10. 04. 16:18
Előzmény: #207781  sly36
Tudod van itt olyan fórumozó is, akinek lassan az egészsége is rámegy. Te pedig semmire sem tudsz tekintettel lenni. Miért nem elég neked, ha a véleményedet kifejted, esetleg mások véleményét tiszteletben tartva vitázol? Az ilyet esküszöm élvezném. Nem. Te meg vagy "világosodva", meg akarsz mindenkit tanítani tőzsdézni. Miközben kapitális baromságokat hirdettek. És ha nyílvánvaló kapufát rúgtok, akkor azzal vágtok vissza, hogy benne voltatok az emelkedésben. (Mint a múltkor.) Szvsz itt mindenki a saját pénzét kockáztatja. Engedjük meg, hogy ezt mindenki saját elképzekése szerint tehesse.
sly36
sly36 2012. 10. 04. 16:06
Előzmény: #207780  d_mode
Vedd úgy, hogy mindezt azért teszem, hogy a saját hibáitokat vegyétek észre.
Vagy megvolt már a rally, amit itt hirdettetek egész tavasz óta?

Topik gazda

toptrader07
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek