Ahogy olvasgattam enis, ugye erositjuk az unios reszvetelunket es az eu pedig nagyon tolja az energia tarolast legfokepp a hosszutavut es a hidrogen temat, talan ez elonyunkre valhat
Találgatni nem szeretek, de azt leírom hogy én hogyan gondolkozom ilyen kérdésben.
Legutóbb másfél éve volt tőkeemelés, 1 milliárd forintos értékben, 23%-os higitással. Ha most arra számítanak, hogy hirtelen beömlik egy csomó EU-s pénz és elindul egy csomó beruházás, akkor ennél kevesebb is elég lehet a mérleg rövid távú rendezéséhez és a túléléshez.
Ha ennél pesszimistábbak, akkor kevés lesz, az előző a tőkeemelés egy év alatt elpárolgott, tehát nagyobb összegű tőkeemelésre lesz szükség, és a rosszabb mérleg miatt rosszabb árazáson.
Ha arra számítanak, hogy a GeoAkku eladások fognak bejonni, annak kiszolgálása további tőkét igényel, tehát az összeget növeli, de az árazást ez javítja.
Gratulalok! Ezt nem lattam at tavaly novemberben, aminek most iszom a levet...legrosszabb esetben bukok kb. 3.8 misit, meglatjuk, eredetileg 5 evre vettem, de a valasztasokkal nem kalkulaltam, pedig nem vagyok fidesz szavazo. Azt mondtad korabban, hogy tokeemelesre szamitasz. Mikor es mekorra tokeigenyre gondolsz?
2023 végéig volt egy kisebb (1% alatti) pozícióm. Könyvelési furcsaságok miatt nem találtam tovább befektetésre alkalmasnak, így eladtam, jelenleg 1 darabbal rendelkezem, hogy közgyűlést látogathassak.
Augusztus végi felhúzása ha kamu lett volna akkor 1hónap mùlva visszaesett volna 5ft rá. Ehelyett 6hónapog oldalazott 18 20 körül. Ez tévesztett meg engem is.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995