Nem foglalkozom ezekkel a komolytalan papírokkal! Itt is a Geoakku miatt vettem 200k, ha egyszer csak böfögnek valami pozitívat róla akkor jó ha van egy kevés. De amúgy ez is vicc kategória! Bovaista!
Ja persze, nyilván nem, Virág biztos látott itt valamit. Mtelhez képest itt aprópénz van, akár több M db-ot is vehettek volna ha annyira akarnak. Majd meglátjuk merre lesz az arra itt.
Igen, ott van ...én is megtaláltam a jelentésükben. De ha nem is nagy pénzt tettek bele , gondolom bukni ezen sem akarnak. Sőt azt is gondolom, hogy nem 7 Ft/rv nyerőért vették meg.
Nem hiszem. Enefi jelentésben benne van mennyiért vették akit érdekel.Bárki más is vehetett ott nem csak ők. Mondjuk egy Enefi szinten hogy ez a cc 1m db most 40 vagy 50 misit ér nem egy nagy tétel.
Egy kis desszert: Az elmúlt 2 napban a közkéz kb 10 %a cserélt gazdát.!!!! Ha egy bizonyos ember,vagy cég porszívózza fel az 50 alatti részvényeket,s ez így megy tovább akkor kb 2 hét múlva,már nem sok szabad részvény marad. Mivel az Mvm csak úgy nem ad ki közel 50 misit ,ezért ebből sejthető hogy valami igen csak készülőben van,s aki lemarad,az kimarad!
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995