ha majd jön lóvé a román perekből, akkor akár jól is járhatnának a maradó kicsik, de ismerve az Enefi eddigi történetét, simán el tudom képzelni, hogy avval a lóvéval megint valaki más fog lelépni, nem ti..
Na majd meglátjuk Kit vagy Kiket fog az idő igazolni....írhatok Én ide bármit...
A lényeg az, hogy ezt a fórumot jóval többen olvassák, mint használják....
"De ki tudta volna befolyásolni ezeket az eseményeket, ha a nagyok eldöntenek valamit?"
Pont erről beszéltem itt a fórumon a múlt héten, hogy hiába szervezkedtek itt a fórumon meg paktáltok le Soós-sal, semmi nem úgy lesz, ahogy ti akarjátok. Minden úgy volt, ahogy a nagyok akarták, csak téged megbabonázott Soós CRH-apportos maszlagja, amit bevettél és ijesztgetted itt vele a kisrészvényesket. Többen megmondtuk, hogy ha SRV lesz, a nagyok fognak kiszállni először.
Azért még nem biztos, hogy minden nagy teljesen kiszállt. Soósnak maradt 400 ezer részvénye, OTP teljesen kiszállt, viszont még sem az Allianz, sem a CRH nem jelentett.
el lehet menni a közgyűlésre és ott elmondani a véleményt
nem gondolja, hogy ennek ez a menete?
gyalázkodás helyett
Törölt felhasználó2016. 03. 04. 09:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Esetleg, ha visszaolvasod a hozzászólásaimat, a saját részvény vásárlás ezen formájával Én sem értek egyet...De ki tudta volna befolyásolni ezeket az eseményeket, ha a nagyok eldöntenek valamit?
Esetleg jobb lenne, ha cca. 21 M db szavazó részvény lenne, a beérkező összeget meg apportosították volna?????
Na akkor lenne az árfolyam cca. 50 Huf körül...
A fogalmazásodhoz meg gratulálok.......
Ez a történet undorító és Te képes vagy szerepet vállalni ebben. Leült a 4 nagy Soós, Alli, Crh, Otp lebeszélték, hogy saját részvényvásárlással felhúzzák a cuccot, majd ott mindenki ki száll. Mit nem látsz? Mi a perspektíva? Még a SCS is a pakkja legnagyobb részét eladta. Ez eddig 2016 legnagyobb csalása. Ha van arcod ehhez, mert majd jól fizet az igazgatóság, akkor gratula.
Ilyenkor hol vagy EX és miért nem hordod le a régi havert, akit Te is ajánlottál képviselőnek? Forog a gyomrom...
ENEFI - THE BEST