pont 3 éve és 1 hónapja köröztettük egymás között azt a 24 oldalas doksit, most el is olvasom és nosztalgiázom egyet..
aki azt olvasta, tudja, hogy SCS nagy kártyás, nem szabad leülni vele egy asztalhoz játszani, mert csak veszíthetsz
lehet, hogy Művezető kollégának is el kellett volna olvasnia, mielőtt elszegődik SCS mellé..
En meg 2011-ben voltam 2 honapig reszvenyes. Szerencsemre Hollandiaba koltoztem es felszamoltam mindent, reszvenyeket is eladtam, szamlat bezartam.
Akkor se volt mar transzparencia. Kovettem a bukast.
Ugyan az megy most is. A megmento utani vagyakozas.
Akkor is mas nyakaba vartak a bukast. Most jol jott ez a CRH Invest Kft erre. Benne vannak ebben azok is nyakig.
Hetekben? Sok eves vergodes jon.
Venni? Milliokat? Minek?
Kifizette azokat akik eddig minden lepeset figyeltek, mostantol azt csinal amit csak akar.
Most jon a CRH Invest Kft terveinek megvalositasa? Ertekes eszkoz eladasa, abbol ertek nelkuli vasarlasa?
Minek venne reszvenyeket millio szamra? Annyit vesz amennyivel el lehet a reszvenyeseket altatni.
Te mivel szamolsz itt? Majd evek mulva lezarul egy per es abbol fizetnek valamit? Addig sok olyan nap jon, amikor egy darab reszvenyt se fognak venni, kiszarad a piac, nehany ezer darab reszveny eladasa is problemas lesz.
A kozgyulesen meg fogjak szavazni, hogy a lengyel penzt osztalekra vagy reszvenyvasarlasra koltsek. Szerined mi lesz, osztalek vagy részvenyvasarlas?
ENEFI - THE BEST