"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Miért hazudozol itt össze vissza ,honnan veszed,hogy félórával később a kocsiból beszélt,honnan veszed,hogy a részeg kirohanása után félórával történt a kocsiban a magyarázkodása ??? Badsektor már ezt szokása szerint ide hazudta egyszer,pedig egyértelműen jelzi Gyurcsány,hogy az előző napi eseményekről beszél,te meg itt fél óráról hazudozol.
röhejesek vagytok ti baloldali,liberálisok amint a részeg garázda módon viselkedő Gyurcsányt mosdatjátok,ha Orbánról készült volna hasonló felvétel akkor bezzeg teli torokból szidalmaznátok érte
Amugy minimum 10 szer irtad le hogy reszeg mikor ennek semmi nyoma es fel oraval kesobb a kocsibol jelentkezett Gyurcsany amit tuti nem valal be ha kicsit is ivott. . Ordit az egesz kommentedrol hogy ki kell talalni minel durvabbat az ugyhoz hogy valami nagy dolog legyen. Legalabb maradj a tenyeknel ha mar a kedvenceidnel a tenyeket is letagadod es jatszod az alnaivat.
Nekem Gyurcsany nem kedvencem, nem szavazok se ra se partjara. Mit hatarolodjak el tole? Veszekedett egy rendezvenyen az oket anyazo ellentuntetovel. Puzser is oszt tole se hatarolodtam el pl. Tarlos megafonnal ordibalt egy tunteto kepebe oszt at se hoztam fel anno. Bayert mar emlitettem de neked o nem szamit ( erdekes Fideszesek sose szamitnak ). . Egy tuntetovel szemben tudni kell viselkedni, de erdekes azoktol ezt hallani akik bekes tuntetokkel szemben akik a kormany ellen tuntetnek agresszivan lepnenek fel, agressziv tuntetoket akik kocsikat gyujtottak meg vedenek. . Nincs ket napja hogy arrol ertekeztel az agressziv baloldali emberek miatt menekultek Spanyolorszagig Rachelek pedig ennek nyoma sincs sehol. Most meg anyazo tuntetoket feltesz hogy jaj visszaszoltak nekik. Mikozben DK rendezvenyre mar fegyvert vittek korabban ellentuntetok. . Ebbol a bolhabol elefantot akarsz csinalni a tobbi elefantbol meg bolhat. Bocs hogy se zagarnak se neked nincs kedvem aszisztalni.
Megy az ekézés,ami a nagyságrendet figyelembe véve akár mélyszántás,továbbmegyek,mélyforgatás is lehet.Ha szakmailag nézem,minden esetben marad a felszínen annyi maradvány,amiből a leforgatott rendszer ujáépítheti magát friss gyökerekből.Ez igaz minden rendszernél.De ez biológia,földműveléstan.Politikailag nem tudják az ellenfelet úgy eltüntetni,hogy az életképtelenné váljon.Rugózhatunk a kiragadott eseményeken,csoroghat a nyálunk,mint a sátán kutyájának,a valóság jövő áprilisban dől el.Addig inkább üzleteljünk,annak több értelme van,mint a molyolásnak.
Az majd elválik,hogy a bizonytalanokat zavarja-e vagy sem Gyurcsány újabb részeg kirohanása,azt azért ne felejtsük el,ha nyer a pártja jelöltje a felesége,akkor azon keresztül újra miniszterelnöki helyzetbe lavírozta magát közvetetten,mindenesetre,ha így lenne akkor 100 %,hogy nem futna ki a 4 éves ciklus,mert előbb taccsra vágnák gazdaságilag az országot,és ha még a részeg dolgait el is nézik, a hívei elsősorban ,azt már nem hinném,hogy tolerálnák,ha miatta elveszítenék a munkájukat és jelentősen romlana az anyagi helyzetük.A legutóbbi választást sem az öszödi beszéd miatt vesztette el,igaz az is hozzájárult,de azt még elnézték volna neki,ha nem hoz gazdasági összeomlást az országra,munkanélküliség,hitelválság,stb.
A bizonytalanok egyben függetlenek is, ezért nem nagyon fogja őket zavarni a történet, hiszen nagy dolog nem történt. Sőt, ha abból indulok ki, hogy a közeli Gyurcsányi mimikán én is péppé röhögtem az agyam, akár még hozhat is a konyhára, nem tudom. Meglátjuk mi lesz a vége. Abban lehet igazad, hogy szín józanul nem megy bele ilyesmiben, de mérget nem vennék rá.
Az erőszakos bűncselekmények jelentős részét alkoholos befolyásoltság alatt, effektíve részegen követik el,mert ekkor válik az ember gátlástalanná a korlátozott agyi működés miatt,és nem amiatt mert valaki politikus vagy sem.Gyurcsány ha nem lett volna részeg akkor nem kockáztatja,hogy a felesége elveszítse az előválasztást,hiszen a feleségén keresztül szeretne újra közvetetten vissza kerülni a hatalomba.Szó sem volt részéről bátorságról,simán részeg volt és ezért gátlástalan lett.Azt írod elsülhetett volna rosszul is,hát azt honnan tudod,hogy hogyan sült el,honnan tudod,hogy az elnökjelölti versenyben ez mennyi szavazatot jelent és melyik irányba, szerintem veszíteni fognak ezért szavazatokat és nem nyerni.Mindenesetre pár hét múlva kiderül.Én mondjuk örülök annak,hogy újra lejáratta magát ,a bizonytalan szavazok így megint nem fogják a DK-s ellenzéki összefogást szimpatikusnak tartani várhatóan jövőre.
Szia Sotime! Tök jó humorérzéked van, ezt a Dax topikban Gyula úrral előadott többszöri parádétok is bizonyítja. Ott elfogulatlan vagy és lehet ez okozza a felhőtlen jókedvet. Fletó esetében már más a helyzet, ezért vagy vele szigorúbb. Az az idős ember hívta fel magára a figyelmet és tett szívességet Ferinek. Abban lehet igazad van , hogy piás volt, hisz köztudott, hogy nem veti meg, de ittasan is uralja a színteret. A gátlás pedig egy olyan luxus amit egy politikus nem nagyon engedhet meg magának, főleg kampányidőszakban. Zajlik az előválasztás és ő meglépett egy ilyet, ezért írtam, hogy bevállalós (elsülhetett volna rosszul is). Azt viszont leszögezem neked, hogy nem akarom, hogy a felesége irányítsa az országot.
Számodra jópofa látni amint egy részeg ember testőrök kíséretében megfélemlít garázda módon egy idős embert.Hát neked elég komoly értékrendbeli problémáid vannak akkor ha részeg emberek garázdaságát látva az egészet mulatságosnak tartod.Milyen bátorságról beszélsz egy részeg ember nem bátor hanem gátlástalan,nagyon nem ugyan az a kettő.
Szia Euler úr! Megnéztem a videót, hát szétröhögtem magam, nagyon király volt. Lehet, hogy be volt baszva, de félelmetes erőt képvisel. Még piásan is az ellenzék magasan legerősebb karaktere, ez tagadhatatlan, nem véletlenül ő van leginkább pellengéren. Elevenen felfalta a meghipnotizált prédáját, nyilván nem egy komoly trófea, de jópofa volt látni ilyen szitut. .Nagy fasz ez a Feri és ráadásul bevállalós is. Ahogy már régebben is írtam, az erejét mindig tiszteltem , de az általa képviselt politikát már nem, gyűlölni viszont sosem tudnám.
Ami egyébként Gyurcsány bátorságát illeti,egy szemmel láthatóan nála idősebb ,gyengébb fizikumú emberhez ment oda testőrök kíséretében ennyit a nagy hősről,mert ha egy tagbaszakadt kigyúrt ember elé áll ilyen közel testőrök nélkül akkor azt mondom,hogy bátor ember.Mondjuk nem lepne meg ha a következő parádéján megjelennének nem kis nyugdíjasok hanem tagbaszakadt emberkék várva,hogy mikor megy oda a hős Gyurcsány,hogy azt mondja nekik,hogy fogjátok be a szátokat,de ha jól sejtem a nagyon bátor Gyurcsány hozzájuk már testőrökkel sem mer oda menni, és pár centis távolságra részegen a képükbe hörögni.Gyurcsány nem bátor volt,hanem aljas és szemmel láthatóan megint tök részeg,mint az öszödi beszéd alatt.
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........