Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bradanek 2021. 09. 27. 10:44
Törölt hozzászólás
wgl 2021. 09. 27. 10:43
Előzmény: #4116  HPeter76
Most mondta vagy nem mondta??
badsector1
badsector1 2021. 09. 27. 10:42
Előzmény: #4110  Törölt felhasználó
„Mi szelíd és derűs emberek vagyunk. De nem vagyunk se vakok, se balekok. A választás után természetesen elégtételt fogunk venni erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is."

o1g nem aprózza, egyszerre sok embert fenyeget meg.
wgl 2021. 09. 27. 10:42
Előzmény: törölt hozzászólás
A külkereskedelem 80%-a a multiktól van, dolgozói létszám 18%-val.
 Ha már hatékonyság.
Magyar nemzeti gazdaság külkeresedelem szinte semmi.
Csaxólok!!
HPeter76
HPeter76 2021. 09. 27. 10:41
Előzmény: #4110  Törölt felhasználó
Nem bántalak, úgy jó ez az érvelés olyan közel álltak egymáshoz,nem nyilatkozott az a debreceni polgár akit megfenyegetett Cy.F. Na monta volna bűzlött a piától... LÁTOD EZ A LÉNYEG,SŐT  TUDJÁK ŐK(ellenoldal) EZT HASZNÁLJÁK KI..

Bradanek 2021. 09. 27. 10:38
Törölt hozzászólás
wgl 2021. 09. 27. 10:38
Előzmény: #4108  Peterbond
Nevetséges.
Gyurcsány ellen nem tud senki tenni, ostoba idióta szöveg, egy lekaraktergyilkolt ember porondon tartása.
HPeter76
HPeter76 2021. 09. 27. 10:36
Előzmény: #4108  Peterbond
Szerinted mire jó az a SOTP EZ STOP AZ(NÉV ALATT)
 SZAVAZATOK FELMÉSÉSE NÁLUNK, LEGYEN KÉPBE A VEZETŐSÉG KI PÁRTOL ÁT.. 
 -ILYEN A NÉP BARÓL FELJÖNNEK A NÉMETEK, ÉN IS KÖVETEM.. (Ellenzéki csoportra gond.)
 -mondták nekem(régiek azok azé tapasztaltabak) olyanok vagyunk mint a SZÉLKAKAS.
Törölt felhasználó 2021. 09. 27. 10:34
Előzmény: #4102  wgl
Engem nem az érdekel,hogy valaki egyszer-kétszer esetleg többet iszik a kelleténél ,hanem az,hogy utána hogyan viselkedik és mennyire alkohol függő.Orbánt én még nem láttam részegen a parlamentben,Gyurcsányt viszont már igen,Orbánt én még nem láttam részegen egy választóhoz odamenni és megfenyegetni,hogy fogja be a száját,Gyurcsányt viszont igen.Ezek a tények, a kamu fotók meg baromira nem érdekelnek amit feltesznek a kamu emberek a netre.Gyurcsányról is láttam olyan fotót amit feltettek róla egy teli boros pohár társaságában és azt írták mellé,hogy megint részeg Gyurcsány,számomra ez sem hiteles.A debreceni videó ahol a szemmel láthatóan részeg Gyurcsány a választónak nekiront mert az él a szólásszabadság jogával és kritizálja Gyurcsányt viszont nem kamu videó,és ez a lényeg.
HPeter76
HPeter76 2021. 09. 27. 10:28
Előzmény: #4103  wgl
Áhh, már rég kép lenne erről.. 
na az lenne csak bizonyíték SZÚRÓS tárgyak egy kapány gyülésen...persze a rendezők azért vannak LETAPOGATJÁK teló és azonnal jön a rendőrség..Ez  GY.F. külön akcíója!! Tudod ez olyan levadászunk benneteket KÉPED MEGVAN, ÉN VAGYOK AZ ÚR ISTEN(alám tartozol) 
Peterbond 2021. 09. 27. 10:26
Előzmény: #4100  wgl
Úgy hogy arra szavazol aki NEM Gyurcsány embere szerinted. pl nem Dobrevre, vagy ha szerinted Karácsony az embere akkor ő rá nem, de ha Jakab is szerinted Gyurcsány embere még mindig maradt 2 jelölted. Szóval azokra szavazol és így az ő pozíciójuk javul Gyurcsányé gyengül. A DK emberei nem fognak tudni elindulni egyéniben a Fidesz ellen hanem más pártok jelöltjei fognak.
.
Felnőtt embernek gondolom leesik hogy a Stop Gyurcsány petíció aláírásához képest itt ténylegesen tudsz Gyurcsány ellen tenni.
wgl 2021. 09. 27. 10:26
Inotai professzor,  MTA tag."
 Ön szerint mi a legsúlyosabb vétke ennek a rezsimnek?
Gazdasági lecsúszásból, igaz nem kis gazdasági-társadalmi áldozatvállalással, viszonylag rövid idő alatt vissza lehet kapaszkodni. 
Egy új kormány, megfelelő intézkedésekkel és meglévő kapcsolati tőkéjével belátható időn belül visszaszerezheti a nemzetközi bizalmat.
 Ezeknél súlyosabbnak tartom, hogy Orbánék tudatosan szegregálták, esetenként szétverték a magyar társadalmat. 
Ezt pedig nem lehet 4 év alatt, de rossz forgatókönyvet feltételezve, talán egy generáció életében sem rendbe hozni. 
Az országot visszavetették a törzsi civakodás állapotába. 
 Márpedig a 21.század a társadalmi szolidaritásról, a szociális biztonságról, a fenntartható fejlődésről, a megalapozott versenyképességről kell(ene), hogy szóljon egy nyitott, értelmes párbeszédre, nem pedig gyűlöletkeltésre, kirekesztésre és nagyon felelőtlen, de láthatóan hatásos tudatfertőzésre épülő társadalmi-mentális közegben."
Kötelező olvasmány: https://nepszava.hu/3133345_elpazarolt-orbani-evekrol-beszel-a-kozgazdasz-professzor 
Nagyon jó!
wgl 2021. 09. 27. 10:24
Előzmény: törölt hozzászólás
Magyar nemzet. Az évente minimum 100 pert vesztő fideszes hazugság rakéta gyár.
Csuda amikor a jövőről jósol, mindenféle idióta baromsággal.
Bradanek 2021. 09. 27. 10:20
Törölt hozzászólás
HPeter76
HPeter76 2021. 09. 27. 10:20
Előzmény: #4100  wgl
AZ VOLNA AZ IGAZI SZŰRŐ NAGYON JÓ FOGOD FEL.. KÖSZÖNÖM..
wgl 2021. 09. 27. 10:20
Előzmény: #4101  HPeter76
Szerinted kellett volna egy svas üveggel fenyegetőzni??
wgl 2021. 09. 27. 10:19
Előzmény: #4099  Törölt felhasználó
Kérdeztem már? Hogyan van hogy Ocsmány Vigyor részeg képeivel van tele a net és ti részeg Gyurcsányoztok? 
Jó szokás szerint a fideszgazemberséget ocsmányságot áttoljátok az ellenzékre.
Ez megy 25 éve,
HPeter76
HPeter76 2021. 09. 27. 10:18
Előzmény: #4096  Peterbond
hagyjámár AZÉRT MERT MEGMONDOM A FRANKÓT Te állítol spicre.. Nem nem szokásom személyeskedni..
 Te azt használod ki másképp:.SPICCRE ÁLLÍTOTTA MAGÁT GYÚRGYCSÁNY Lábuhegyen állás ott már annira közel volt beszólt volna a választó(másik fél) még verekedtek is volna..mit mond erre az ember: rá kell hagyni..

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek