"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
„Mi szelíd és derűs emberek vagyunk. De nem vagyunk se vakok, se balekok. A választás után természetesen elégtételt fogunk venni erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is."
o1g nem aprózza, egyszerre sok embert fenyeget meg.
Nem bántalak, úgy jó ez az érvelés olyan közel álltak egymáshoz,nem nyilatkozott az a debreceni polgár akit megfenyegetett Cy.F. Na monta volna bűzlött a piától... LÁTOD EZ A LÉNYEG,SŐT TUDJÁK ŐK(ellenoldal) EZT HASZNÁLJÁK KI..
Szerinted mire jó az a SOTP EZ STOP AZ(NÉV ALATT) SZAVAZATOK FELMÉSÉSE NÁLUNK, LEGYEN KÉPBE A VEZETŐSÉG KI PÁRTOL ÁT.. -ILYEN A NÉP BARÓL FELJÖNNEK A NÉMETEK, ÉN IS KÖVETEM.. (Ellenzéki csoportra gond.) -mondták nekem(régiek azok azé tapasztaltabak) olyanok vagyunk mint a SZÉLKAKAS.
Engem nem az érdekel,hogy valaki egyszer-kétszer esetleg többet iszik a kelleténél ,hanem az,hogy utána hogyan viselkedik és mennyire alkohol függő.Orbánt én még nem láttam részegen a parlamentben,Gyurcsányt viszont már igen,Orbánt én még nem láttam részegen egy választóhoz odamenni és megfenyegetni,hogy fogja be a száját,Gyurcsányt viszont igen.Ezek a tények, a kamu fotók meg baromira nem érdekelnek amit feltesznek a kamu emberek a netre.Gyurcsányról is láttam olyan fotót amit feltettek róla egy teli boros pohár társaságában és azt írták mellé,hogy megint részeg Gyurcsány,számomra ez sem hiteles.A debreceni videó ahol a szemmel láthatóan részeg Gyurcsány a választónak nekiront mert az él a szólásszabadság jogával és kritizálja Gyurcsányt viszont nem kamu videó,és ez a lényeg.
Áhh, már rég kép lenne erről.. na az lenne csak bizonyíték SZÚRÓS tárgyak egy kapány gyülésen...persze a rendezők azért vannak LETAPOGATJÁK teló és azonnal jön a rendőrség..Ez GY.F. külön akcíója!! Tudod ez olyan levadászunk benneteket KÉPED MEGVAN, ÉN VAGYOK AZ ÚR ISTEN(alám tartozol)
Úgy hogy arra szavazol aki NEM Gyurcsány embere szerinted. pl nem Dobrevre, vagy ha szerinted Karácsony az embere akkor ő rá nem, de ha Jakab is szerinted Gyurcsány embere még mindig maradt 2 jelölted. Szóval azokra szavazol és így az ő pozíciójuk javul Gyurcsányé gyengül. A DK emberei nem fognak tudni elindulni egyéniben a Fidesz ellen hanem más pártok jelöltjei fognak. . Felnőtt embernek gondolom leesik hogy a Stop Gyurcsány petíció aláírásához képest itt ténylegesen tudsz Gyurcsány ellen tenni.
Inotai professzor, MTA tag." Ön szerint mi a legsúlyosabb vétke ennek a rezsimnek? Gazdasági lecsúszásból, igaz nem kis gazdasági-társadalmi áldozatvállalással, viszonylag rövid idő alatt vissza lehet kapaszkodni. Egy új kormány, megfelelő intézkedésekkel és meglévő kapcsolati tőkéjével belátható időn belül visszaszerezheti a nemzetközi bizalmat. Ezeknél súlyosabbnak tartom, hogy Orbánék tudatosan szegregálták, esetenként szétverték a magyar társadalmat. Ezt pedig nem lehet 4 év alatt, de rossz forgatókönyvet feltételezve, talán egy generáció életében sem rendbe hozni. Az országot visszavetették a törzsi civakodás állapotába. Márpedig a 21.század a társadalmi szolidaritásról, a szociális biztonságról, a fenntartható fejlődésről, a megalapozott versenyképességről kell(ene), hogy szóljon egy nyitott, értelmes párbeszédre, nem pedig gyűlöletkeltésre, kirekesztésre és nagyon felelőtlen, de láthatóan hatásos tudatfertőzésre épülő társadalmi-mentális közegben." Kötelező olvasmány: https://nepszava.hu/3133345_elpazarolt-orbani-evekrol-beszel-a-kozgazdasz-professzor Nagyon jó!
Kérdeztem már? Hogyan van hogy Ocsmány Vigyor részeg képeivel van tele a net és ti részeg Gyurcsányoztok? Jó szokás szerint a fideszgazemberséget ocsmányságot áttoljátok az ellenzékre. Ez megy 25 éve,
hagyjámár AZÉRT MERT MEGMONDOM A FRANKÓT Te állítol spicre.. Nem nem szokásom személyeskedni.. Te azt használod ki másképp:.SPICCRE ÁLLÍTOTTA MAGÁT GYÚRGYCSÁNY Lábuhegyen állás ott már annira közel volt beszólt volna a választó(másik fél) még verekedtek is volna..mit mond erre az ember: rá kell hagyni..
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........