Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
emerald 2021. 08. 13. 10:34
Előzmény: #2935  signal2
Drágáim, kattanjatok le egymásról. Értékes inteligens emberek vagytok, minek rugózni/rágózni ki mit hogyan ért(ett) el.
Nagy levegő....., szépen süt a nap, egy finom kávé, limonádé....😘😍
Törölt felhasználó 2021. 08. 13. 10:28
Előzmény: #2938  euler
ööööööööööööö:)))))))))))))))))))))))))))))
Azért ennyire ne tartsd magad nagyra,az emberi faj alatt az emberiséget értetem,ha jól sejtem rajtad kívül ezt mindenkinek sikerült értelmeznie,és nem kizárólag magára értenie,az emberi faj fogalmát :)))
euler 2021. 08. 13. 10:21
Előzmény: #2937  Törölt felhasználó
Ne viccelj! Nekem szánta, és az emberi mivoltomat próbálta megkérdőjelezni.
Tipikus neonáci beszéd ez, semmi más.
(Most már érdekelne milyen könyveket olvasott. )
Törölt felhasználó 2021. 08. 13. 10:16
Előzmény: #2934  Törölt felhasználó
Viccelsz?! Az emberi fajt még a tudósok sem ismerik. Akiknek az a dolguk, hogy megismerjék. Az "egyszerű" sejt működését sem ismerik. Könnyebb űrhajózni, mint megérteni egy élő sejt teljeskörű működését. Szóval ezzel senki nem büszkélkedhet.
signal2
signal2 2021. 08. 13. 09:53
Előzmény: #2932  Shareholder
"más értékrendet és szintet képviselünk."
Ezt nem tudhatod, mert kb. 1 hozzászólás alapján állapítottd meg. Ami nem rólam árul el valamit...
signal2
signal2 2021. 08. 13. 09:50
Előzmény: #2932  Shareholder
Már elnézést, de peter_s így indított: "EZEKNEK mondhatod, az ő szemükben te fideszes vagy és leszel" Simán tárgyként kezelte az összes hozzászólót, majd benyögte róluk az agyonismételt beképzelését. tehát nyilvánvaló, hogy nem egy fórumtársra gondolt, hanem az itt forumozó közösségre. Majd azt is nyilvánvalóvá tette, hogy más véleménye nem érdekli (#45460). Mindezt egy nyilvános fórumon. 
Értem, tehát neked az alpári, hogy azt írom, hogy egy hazugság ismételgetése "paranoiának tűnik". Nem azt írtam, hogy az, hanem hogy nekem annak tűnik. Szerinted ezt a véleményt nem lehet leírni. Ehhez a  véleményhez megvan a jogod! 
Törölt felhasználó 2021. 08. 13. 09:44
Előzmény: #2930  euler
Tény , nem sok szépirodalmi könyv volt a több ezres könyvtáramban amit nem is olyan régen számoltam fel ,valószínűleg nagyon nem ugyan abból a szellemi forrásból táplálkoztunk ,ezért vagy olyan álmodozó és ezért nem ismered a saját fajod ,az emberi fajt.
Törölt felhasználó 2021. 08. 13. 09:31
Előzmény: #2927  Törölt felhasználó
Szerinted az ellenzék fanatikus hívein kívül ki a fenét érdekel,a lemondott Borkai,Szájer,az elitélt Kaletta, szerintem már azokat sem érdekli a téma,akik eléggé utálják Orbánt ,és ezért ellene fognak szavazni,de még véletlenül sem az általad felsoroltak miatt.
.
A választók többsége személyes sorsa alapján fog választani,hogy mi az érdeke.Az általad felsoroltak egyetlen bizonytalan szavazót sem fognak az ellenzék oldalára állitani, mert nincsen jelentősége.Az pedig,hogy a kereszténységet gúnyolod csak azt jelenti,hogy keresztény ellenes vagy igy a fórumot olvasó keresztények ezt látva,tuti,hogy inkább a Fideszre fognak szavazni mint "rátok".
.
Amikor Gyurcsányék rasszista képviselő jelöltet támogatnak,vagy amikor Fegyőrék saját piszkos ügyeiket nem hajlandóak vizsgálni vagy amikor Karácsony azokkal köt szövetséget akikről előzőleg azt nyilatkozta,hogy végtelenül korruptak,akkor röhejes azt gondolni,hogy egy csatornán lemászó Szájer bármit is jelentene egy szavazó számára.
Az adóemelések ,a dolgozók nagyobb aranyú megadóztatása,a családok támogatásának a megvonása na ez már jobban érdekli az embereket,és ezért nem fognak a megszorításokkal operáló baloldalra szavazni.
Shareholder 2021. 08. 13. 09:29
Előzmény: #2925  signal2
Nem nagyon akartam belemenni ebbe a vitába mert gondoltam, hogy ez lesz a vége, hogy nekem kell itt elgondolkodni és én vagyok a hibás. De ha már ilyen stílusban beszélgetünk, elég nagy bunkóság bemásolni egy másik topicba egy másik hosszászóló beírását, meg a stílusod is elég alpári ha már itt tartunk. Légyszíves írd le nekem, hogy miben hazudott Péter? Te gondolatolvasó vagy? Mert honnan tudod, hogy nem gondolta-e valamelyik hozzászóló, hogy fideszes vagyok, meg egyáltalán honnan tudja bárki, hogy nem vagyok az? Péter a saját tapasztalatát írta le, visszaolvastam, többször is fideszesnek minősítették, ahogy tazsomarut és sokan másokat is abban a topikban, gondolom ebből indult ki, tehát azt, hogy hazudott-e, nem tudjuk, mert nem tudhatjuk más fórumozók mit gondolnak. A reakciód meg elég alpári volt, ezt kár is tagadni de ha neked ez természetes, sokat elmond rólad. Hozzáteszem peter_s is megérdemelte a felfüggesztést a stílusa alapján, én ki is tiltottam volna, de sokan mások is megérdemelnék. Most pedig újra megkérdezem, utalva Peterbond alábbi hozzászólására, mi volt az a konkrét beírás, amivel annyira felbosszantottalak, hogy téged innen kiebrugdaltak. Van egyáltalán ilyen beírás részemről? Lapozhatunk is, mert látszik, hogy teljesen más környezetben szocializálódtunk, más értékrendet és szintet képviselünk. Szerintem vannak itt számodra sokkal megfelelőbb vitapartnerek is, akikkel a saját szinteden tudsz kommuikálni és eszmét cserélni.
signal2
signal2 2021. 08. 13. 09:26
Előzmény: #2929  Törölt felhasználó
Többszött tett egy állítást, amit egyszer sem tudott plédával alátámasztani. Ha nem haragzsol, akkor addig hazugságnak hívom, amíg nem sikerül neki. Mi alapján állít másokról, ismétlően olyan dolgot, amit nem tud alátámasztani, és a másikat esetleg sérti?
euler 2021. 08. 13. 09:17
Előzmény: #2924  Törölt felhasználó
Inkább nézz utána, olvass sok szépirodalmat (nem fórumot!), esetleg érettségizz le!
Na pá !
Törölt felhasználó 2021. 08. 13. 09:12
Előzmény: #2925  signal2
Szerinted Peter-s hazudott,mert nem gondolat olvasó és nem tudhatja,hogy az Orbán takarodj topik törzsgárdája kit is tart fideszesnek.Van egy szépséghibája a levezetésednek,ahhoz,hogy tudd,hogy Peter-s hazudott,neked kellene gondolatolvasónak lenned,és tudni,az összes fanatikus ellenzéki rajongoról akik az Orbán takarodj topikba írogatnak, hogy mit is gondolnak.Ha viszont nem vagy gondolat olvasó,és úgy állítod peters-ről,hogy hazudott, akkor hazudsz,hisz nem tudhatod,hogy igaza volt-e Petersnek vagy tévedett.Vagyis ami alapján,peters-t hazugnak nevezted az alapján te magad is hazug vagy,mert Te sem vagy gondolatolvasó.Igy nem tudhatod,hogy Petersnek igaza volt-e vagy sem.
gépnarancs
gépnarancs 2021. 08. 13. 09:10
Előzmény: #2924  Törölt felhasználó
Nincs ilyen helyesírási szabály.
Törölt felhasználó 2021. 08. 13. 09:01
Előzmény: #2922  Törölt felhasználó

Sikerült megfogni a lényeget! Segítek:
ERESZ
Kaletta
Bus
Uborkai
Csodás kERESZtény világ!
Felőlem lehet végtelen is az utolsó felvonás, Lukasenko is eldől, marad Orbán az EU utolsó diktátora és majd elvágtat PEGASUS szárnyas lován!
signal2
signal2 2021. 08. 13. 08:47
Előzmény: törölt hozzászólás
Hát igen, miután a Budaepesti REndőrkapitányság felett átvette az irányítást a nemfidesz, leromlott a közbiztonság. Nem értem, miért csökkentették szándékosan a budapesti járőrök számát. Karácsony takarodj!
signal2
signal2 2021. 08. 13. 08:42
Előzmény: #2909  Shareholder
Nos, én nem követelőzök. Azon neked kell elgondolkodni, hogy miért gondolod így, én poénra vettem.Nos, ezt a hozzásom borított ki:
""Ezeknek mondhatod, az ő szemükben te fideszes vagy és leszel"Ez szemmel láthatóan nem igaz, de kökjed csak a hülyeségedet. Nekem paranoiának tűnik..."
Tehát. Miután peter_s azt HAZUDTA, hogy "az ő szemükben fideszes vagy", felrovod nekem, hogy ezt számon kérem. De, ha peter_s gondolatolvasó, és a neten keresztül is tudja gyakorolni, akkor én kérek elnézést. Ellenben a hozzászólásokban nem szerepelt az, amit leírt, tehát ő találta ki. Legközelebb majd nem írom le, hogy minek tűnik nekem egy hazugság, hanem neván nevezem. hazugság. Az úgy korrekt?
Törölt felhasználó 2021. 08. 13. 08:28
Előzmény: #2920  euler
Ez még mindig nem egy helyesírási fórum,az Ország pedig ha konkrétan Magyarországra utalással használják akkor az bizony lehet nagy betű,így jelezve,hogy az Ország = Magyarországgal.Örülök,hogy taníthattalak :)
SirDMR
SirDMR 2021. 08. 13. 08:22
Újabb pofon a bibsiknek:
https://m.youtube.com/watch?v=s01ZL5TnBNY
Már nagyon kárognak a látogatás miatt, érzik, hogy itt bukta lesz megint.
Törölt felhasználó 2021. 08. 13. 08:18
Előzmény: #2919  Törölt felhasználó
Utolsó felvonás :)Valahogy mindig ezt hallom az ellenzéktől az elött ,hogy Orbánék lazán lenyomják őket a választásokkor :)
Orbánékat ismerve,bőven éri még meglepi az ellenzéki összefogás híveit,egymás után fognak kiderülni az ellenzéki politikusok hazugságai, amiket eltitkoltak eddig,csak várd ki a végét szép türelemmel :)
A Momentumosok akik elakarják számoltatni Orbán korrupciós ügyeit míg a sajátjaikkal nem hajlandóak foglalkozni,ez csak a kezdet lesz még ennél cifrább is ha jól sejtem.
Dexcar 2021. 08. 13. 08:16
Törölt hozzászólás

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek