A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
...de az is lehet, hogy csak 1.1000 környékére - 2000. okt-tól emelkedő trendvonal, most már mint ellenállás, w1 bolli közép - megy. Az is benne van már a kék négyzetben. Viszont ha csak eddig lenne a korri, az nem sokat hozna fentebb az mn rsi-n. Ezt fel kellene hozni 30-ig, ehhez pedig lehet, hogy 1,10 kellene.
Az 1.23 környékére (kb 14 éves támasz-ellenállás szint és bolli felső) is lehet, de erre most nagyon kis valószínűség van. Esetleg az 1.000 után... :)
A legfontosabb beírás. EUR / USD topic, "....daxlisgyuszi 2015. 11. 04. 15:35 Előzmény: #8814 taxisgyuszi #9482
megérkeztünk ugyanoda... :ÐÐ
a paritásnál dekkoló Halálcsillagban már bekapcsolták a vonónyalábot.
)) ...."
Nick csere, árf uott, rsi a pinyóban, bolli alsón, tágulásban, 22 éves trend alatt. Változatlan a kérdés. 1:1? Cickomka sajnos ezt már nem látja... :(( .. vagy igen, föntről?
>>>> "...örölt felhasználó 2015. 07. 21. 12:43Előzmény: #8631 exmnbs1#8632 igen 0 0 Válasz erre
exmnbs1 2015. 07. 21. 12:42Előzmény: #8629Törölt felhasználó#8631 tényleg a taxis a birkás? birkanyiiroo mérsékelten és intelligensen írt 0 0 Válasz erre
van ötleted, ábrád, elképzelésed eurusd-re, vagy csak mindenhonnan kapni szeretsz és most hirtelen elvonási tüneteid lettek? ne fogd vissza magad. :) 1 0 Válasz erre ..."
>>>> "...fxboy 2015. 07. 14. 06:03 #8406 ...vár reánk egy-két év oldalazás, kis felszúrással 20-25-ig, utána/közben 1 ... ...? ..." Egy csöppet több lett, mint egy-két év...
Kicsit régebben: EUR / USD totyikban emerald 2015. 05. 28. 16:43Előzmény: #7520 fxboy#7522😄 Don fxboy.....jó a csártja Akkor nagyon várta mindenki az E/U 1:1 -et. Most? - Már belefásultunk... :)
Egyébként pedig ugyanaz az elv, mint más piacokon. Drágábban eladni, mint ahogyan vetted - short pozi. Ha először veszed és utána adod, akkor long... :)
Egyszer, már nem emlékszem, hogy melyik topikban megkérdeztem a többieket, hogy tulajdonképpen hogyan működik a forex. A válasz hamar jött: a résztvevők 4 %-a elnyeri a többi 96 % pénzét. Mivel van önkritikám, innentől hagytam az egészet, úgyhogy sajnos nem tudom, hogy mit jelent "W1-, MN-en még van hely lefele" Szégyellem:(.... OTP, Richter, Graphisoft háború miatt befagyva, ilyesmi.... De minden érdekel és tanulékony vagyok:) Őszintén örülök a sikerednek! Nem is tudom, melyik a jobb, a siker vagy a megnyert/megkeresett pénz!
"Forex tréderek ide" totyikból: "... daxlisgyuszi 2018. 02. 21. 13:4 #15846hát jah... ölég ritkán adódnak kellően jó alkalmak, de ha mégis, olyankor dézsával kell kiállni, nem pedig gyűszűvel. :) ..." eurpln :)
- Sav.káp egészségre és tőzsdézésre gyakorolt hatásával egyetértek. -A bikák elszabadulása nagyon rámférne, OTP-ben, Richterben nagy beragadások Atopikban nincs kirekesztés, stb ... ritka kincs az ilyen hely manapság. Azért kellett cserélni a dézsát mert full megtelt zsetonnal? Gratula, örülök. Tegnap 1 napos kirándulás keretében Szlovákia, egy autentikus Szlovák ebéd reményében. A mi márc. 15.i ünnepünk tiszteletére csak tipikus magyar ételek voltak. Ebéd: rozéra sült kacsamell hercegnő burgonyával meggyszósz ágyon. Jó volt. Brinza jött velem haza.:)
... :) a savkáp, mint piac befolyásoló tényező. Mert teli van egészséggel és ép testben ép lélek, ami elengedhetetlen a buy / sell gombok nyomkodásához. Sztem nyugodtan benézhetsz. Szabadelvű totyik, nincs kirekesztés, megbélyegzés, rosszindulat, meg egyéb neg eszmék... csak a rózsaszín köd :) Ha esetleg a ruszki maci letérdel, akkor a bikák elszabadulnak. Az eurpln alatt cserélni kellett a dézsát. https://www.mql5.com/en/charts/15512654/eurpln-mn1-admiral-markets :)
édes-savanyú
Sziasztok!
A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Jó étvágyat!