A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Főztem egy kis birsalmás szőllő lekvárt. A barátnőm:hú de finom! Azember:én nem kérek szőllő lekvárt! Na de kóstold meg. Milyen? Mint cukorszirupban főtt macskaszőr :)))))
Esetleg lehet még egy csöppet fel, tán a csaj 1.22-jéig, de aztán pubi odaver a backdoor-nak, esetleg az ostorral is csapkodja és az az 1.07 - 06 körüli még 2024 előtt tán meglehet.... :) :)
Ez nem semmi! .... :) I am beginner in English language. What it means the "back door-man" ? Do I understand the dog pose? ....és közben a pubi ostorral veri a hátát? :) ....és közben a csárt 0.9 és 1.22 között vergődik 4 éven keresztül ....pubit kékkel be kéne tablettázni, hogy jó sokáig csinálják... ....mer ez nekem is nagyon jó... :)
úgy néz ki perpill, hogy a az alsó oldalvonal után a pipa-négyszögem felső oldalvonalát is meg szeretné tesztelni az e/u kurzus... :)... ez van, ilyen extrém időket élünk.
édes-savanyú
Sziasztok!
A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Jó étvágyat!