Megy a bolhacirkusz!
Megtört szárnyú sasmadárnak nem teccik az új(régi)megmondó dumája. Vérig van sértve: "... undorító habitusod lehet a való életben. vagy csak egyszerűen nem tudod elfogadni hogy más is működik mint amit te gondolsz??? ...." "..azt hittem elfárad 1idő után és felhagy a szardobálással, de látom nem.végül is mindegy , ha ebben látja az érvényesülést tegye. ez a fórum erre is alkalmas.. ..."
Már elfelejtette, h az ő stílusa is ugyanilyen ocsmány volt, ha nem hittünk elég erősen a mesébe illő számainak: "... csak tudod kellene 1kis képzelőerő , anélkül mindig hitetlen fogsz maradni. ..."
Miközben a tudása még kissé hiányos volt: "...30-4937588 ha valaki esetleg telefonon tudna kép vagy link berakás tecnkikájában ide. persze ekézni és anyázni is lehet.ha valaki ettől jobban alszik. ..." (sic)
:)
Megtört szárnyú sasmadárnak nem teccik az új(régi)megmondó dumája. Vérig van sértve: "... undorító habitusod lehet a való életben. vagy csak egyszerűen nem tudod elfogadni hogy más is működik mint amit te gondolsz??? ...." "..azt hittem elfárad 1idő után és felhagy a szardobálással, de látom nem.végül is mindegy , ha ebben látja az érvényesülést tegye. ez a fórum erre is alkalmas.. ..."
Már elfelejtette, h az ő stílusa is ugyanilyen ocsmány volt, ha nem hittünk elég erősen a mesébe illő számainak: "... csak tudod kellene 1kis képzelőerő , anélkül mindig hitetlen fogsz maradni. ..."
Miközben a tudása még kissé hiányos volt: "...30-4937588 ha valaki esetleg telefonon tudna kép vagy link berakás tecnkikájában ide. persze ekézni és anyázni is lehet.ha valaki ettől jobban alszik. ..." (sic)
:)
édes-savanyú
Sziasztok!
A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Jó étvágyat!