Rába Mo-n rsi5 80 fölött és a Bolliból fölfelé bőven kilóg.
- Esetleg visszakorrizik a Bolli felső alá -> kb 3k környéke. (2007 szept-i H: 28xx)
- Vagy lemegy Bolli középig -> kb 2,5-2k körül.
Utána tovább föl.
- Esetleg OVi tavaszi bukásával összeomlik az egész...
3.01k- és 2.5k-ra tettem be buy limit.
- Esetleg visszakorrizik a Bolli felső alá -> kb 3k környéke. (2007 szept-i H: 28xx)
- Vagy lemegy Bolli középig -> kb 2,5-2k körül.
Utána tovább föl.
- Esetleg OVi tavaszi bukásával összeomlik az egész...
3.01k- és 2.5k-ra tettem be buy limit.
édes-savanyú
Sziasztok!
A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Jó étvágyat!