na , lányok , ezt a mai száguldást figyeljétek ... már elkezdődöttt !!! a sztárpapír ( econet ) irdatlan emelkedése figyelhető meg .... tényleg megérte venni ... ez jó befektetés volt ....
De valóban be kellene jönnie, lehet, hogy be is jött, mert az ebpp rendszer indulásához volt kötve, az pedig elindult. Viszont nem kötelező bejelenteni. Azt sem lett volna kötelező, hogy késik a bevétel, de azt bejelentették. Rossz híreket önként bejelentik, a jókat nem. Talán azt szeretnék, hogy a befektetők eladják a részvényeket. Vajon miért? Talán hogy a bennfentesek megvehessék. Miért akarják ők megvenni? Valószínűleg ők már látják a következő lépést, tudják, hogy nyereséggel adhatják majd el. Ez csak az én logikám, de könnyen lehet, hogy téves. Biztosra a kívülállók nem tudnak menni, csak a bennfentesek.
LEGYEN KEDVES NYILATKOZNI VALAMIT AZ ECONET VEZETŐSÉGE A KISBEFEKTETŐK FELÉ!!!!!!!! NE MÁ CSAK A MI KIS PÉNZÜNKET HERDÁLJÁK EL, ŐK MEG RÖHÖGNEK A MARKUKBA!!!
na mos jo összekevertetek... portfolio vagy index???? má olyat irtam az előbb ami nem is aktuális, mert az indexre gondoltam....
A portfoliot miért akarná eladni???Ez hujeség...
Ezt honnan szedted???Már hogy a Nobilis eladja az indexet az econetnek???Csak mert amikor megvette még esze ágában sem volt eladni, de BCS anno ugy nyilatkozott hogy ők se akarják megvenni csak egy részét(bár ez akárhonna nézem házon belüli) Ellenben igy érthető lenne a decemberei eladás!Egy holland cégnek adta el a Nobilis ha jol emléxem... ami ugyanugy az ővé lehet.. az Index eladása után nem kell itthon jutalékot fizetni az apehnak... Ez eddig aké, de ezzel az econetet igen csak földhözvágná anyagilag, ellenben felemelni presztizsileg... szvsz... Viszont a huje grides okosság megvásárlása után az econetnek nem nagyon van 1-1,5milliárd hufa az indexre... Na ki ne talájjuk má hogy megint tököt emelnek..... :DDD inkább eladják a gridet... szvsz
Na erre mosmá kiváncsi leszek mi sül ki... Távolról de figyelek(és tanulok :))) )!
Nobilis tavaj dec-ben kilépett az ecoból. Most pedig el akarja adni az econak a nehezen megszerzett portfolio 49%-át. Van egy olyan érzésem hogy abból a homályos 50%-ból egy jókora rész lehet ismét Nobilisé. De akkor minek adta el dec-ben? Megy a sumákolás, de tettszik...
Másik kérdés az hogy mennyiért adja át???
Ezt el sem akarom hinni!!!Ti ugy vesztek bele egy cégbe hogy utánna se jártok hogy mi van mögötte?
Azért hihetetlenek vagytok!!! hm... bátraké a szerenycse... vagy mégsem??? Ha ti egy év mulva fogjátok megtudni amit én most tudok-kiindulva a lenti hozzászólásokból- akkor nyugodt vagyok mert lesz kiből kirázni mindig a szuflát.... :DDDD
Nem semmi... :D
Szedjétek má elő a tőkeemeléses hireket is... azok is alig 2évesek.... :DDD 120on fog tőkét emelni az econet.... :DDD
öcsém... nem semmi...
Megluttetek mar azzal a tokeemelessel. Elegge rogeszmesnek tunik. Persze ecorol beszelunk :Lokj a paicra egy nagy rakas papirt es csinalj sztorit ! Nem hinnem, hogy sokaig fuggne meg itt a zaszlo ahol most.
Kipihenos joejszakat!
Ja, egy éves sztory. Viszont az egyik legizgalmasabb. Komolyan mondom, lesz itt még mutyi rendesen... Egy biztos, hamarosan újabb tőkeemelés lesz az ECO-nál.
Econet topik