te Sitt Nagyúr , te figgye , milyen állati jó fej vagy . hahaha... szét röhögtem magam a poénodon ... hahaha ... jujjj, de jó volt ... te , tényleg ? dolgozik ? egy néger ? hahaha , jajjj , de jó poén ... ezek az eco sok milyen humoristák ... hahaha ... még mindig röhögök ...
Találtam tüsi számára egy jól fizető állást (ha már a tőzsdén csak bukik)
A MASZOP vagy a FITYESZ kampánystábjának a fikázó részlegének lehetne a vezetője. Testhezálló munkakör :-DDD
Tisztelt Antitüskések!
Megtaláltam tüske-böki beQSSoltatásának a csodaszerét. Csak vágjátok be az iménti kérdésemet, és máris nyoma se lesz a topicban :-)))
Nem hiszem, hogy egy milliárdos nagyságrendű tőkével bíró cégnek az a taktikája a részvények megszerzésére, hogy bevezeti az internetet valamelyik elmegyógyintézetbe.
Nem kéne átesni a ló másik oldalára.
Tisztelt Tüske!
Lenne számodra egy kérdésem. Ha szerinted nem érdemes az ecoval foglalkozni, mert sz@r a papper, mert csak bukni lehet rajta, akkor TE MIÉRT FOGLALKOZOL VELE??? Miért irogatsz, miért nem sz@rod le az egész ecot + a topicját???
Várom megtisztelő válaszodat! (ha lehetőséged van rá, valami értelmeset irj)
Köszönettel: ddani77
Tüsi!
Az a nagy helyzet hogy nem kapsz 65Ft alatt egyetlen részvényt sem! Mind hiába a demoralizáló írogatásod...
Úgyhogy nyugodtan zsákolj csak belőle amíg még van :-DDD
Az a gyanúm, hogy nem is olyan idióta ez a tüske, mint amilyennek mutatja magát. Lassanként amúgy is kezd kiesni a kezdetben egész meggyőzően alakított pszihopata szerepből. Az utóbbi hetekben már teljesen összeszedetten és céltudatosan koncentrál a részvény ócsárlására és az elbizonytalanodott tulajdonosok pszihológiai megtörésére. A szerep egyébként jól ki volt találva. Másképp nem is lenne hihető, hogy valaki hónapokon keresztül minden érdek nélkül, puszta szórakozásból ekkora energiát fektessen egy részvény gyalázásába. Hannibal Lecter és klónjai már teljesen hiteltelenné váltak, minden jel szerint most tüske az ügyeletes hangulatfelelős. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy a tüske nick tavaly júniusban, az árfolyam összeomlása utáni első nagy bennfentes bevásárláskor tűnt fel, és azóta is kizárólag az Econet topikokat tünteti ki a jelenlétével. Most már nagyon kiváncsi vagyok a végkifejletre. Miért ennyire fontos az utolsó spekik kiszórása is, mi következik majd utána?
Econet topik