A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
én is azt látok, hetek óta napos bontásban semmi iránya nincsen, 200 napos mozgót esetleg visszatesztelheti jó hangulatban, de be is szakadhat bármikor, stopp távoli longra, shortra is az, illetve ott nem is nagyon van jó stopp szvsz
tegnap dow jól tartotta magát, sp500 pedig szépet esett, megint esélyét látom egy esésnek, ill korrekciónak
dow jones long zárva 11827-en, sp500 short tartva, stopp 1305.0, cél 1217 körül
azon morfondíroztam, hogy, ahogy májusban volt eladási pánik és -1000 pont djia, így vételi is lehet, adott esetben, extrém magasra álltam be longot zárni, 13000 alá, sosem lehet tudni
szia
vagyok
kissé túlerőltetett már az emelkedés szerintem, de képtelen a korrekcióra is eddig
djia nem emelkedik mostanában hasonló ütemben, mint sp500, emelkedik, de nem annyit
a héten egyik sp shortom záródott, ill dow longom is, sp-nél hét elején úgy tűnt nekem, hogy beesik, jó r-r-rel meg lehetett játszani, az nem jött be, most várok a következő jelre
ha lesz...
Dow Jones, SnP 500 trade
A topic trade tippekért jött létre.... Azok látogatását várom, akik a fent említett indexeken DT-znek....
Mai (pontosabban péntekről áthozott trade)
DJ 10121 long.. mivel 60 pippel elhúzott a jó irányba, ezért stop a beszállón.. cél kb 10350-10450-s tartománya napokban. Ha visszajön, akkor majd megfontolás és a piaci helyzet értékelése után esetlegesen újranyítom.. de remélem már nem jön le a napokban...
További jó kereskedést, totem