Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Pesti vagy Budai? Sajnos én a pesten vagyok,mert nem fogadott be a budai est medias elit hajléktalan közösség,és hídvámra sincs pénzem! Ha lenne inkább a várkertnél csövelnék! Összefoglalva,novemberben várjuk,hogy felcsöveljünk! :)
AZ EST MEDIA VAGYONKEZELŐ
NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
TÁJÉKOZTATÓJA CÉGBÍRÓSÁGI BEJEGYZÉSRŐL
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest,
Várkert rakpart 17. fszt. 1., Cg. 01-10-043483) ezúton teszi közzé, hogy a Fővárosi
Törvényszék Cégbírósága Cg.01-10-043483/321 számú végzésével bejegyezte a
Részvénytársaság Igazgatóságában 2019. augusztus 1-ével hatályosult személyi változásokat.
Ennek alapján bejegyzésre került, hogy a Részvénytársaság Igazgatóságának elnöke önálló
cégjegyzési joggal 2019. augusztus 1-től kezdődően Papp István úr, míg az Igazgatóság elnöki
posztjáról ugyanezen dátummal leköszönt Kovács Péter úr cégjegyzési joga együttesre
változott.
Budapest, 2019. október 27
Végül is volt augusztusban 171 forint az árfolyam,tavasztól az több mint dupla :DD Komolyra fordítva a szót,szvsz nem kell sokat várnunk és meglesz az új ATH ;-)
Sajnos Nutexben vannak csak erősebb kapcsolataink, kár, hogy minek, mert ott nem történik semmi. Másodkézből hallunk csak dolgokat, nem megerősítettek. Gyűjteni, halmozni, kettő vagy három akvizíció jön, abból az egyik erős, nem tudjuk ki, meg hogy piszkosul meg fogják húzni a papírt 1-3 hónapon belül. Ennyi, ha ez segítette uram.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.