Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Mindenki egyre feszültebb, ami érthető a jelenlegi árfolyam láttán.Megjegyzem aránylag jól tartjuk magunkat, még ha ez sovány vígasz is.Otp-be hány yard égett el,4 tl certit ütöttek ki gyorsba? Na az a veszteség, mert az realizálódott.Itt max. vékonyabb a roll, ha valakinek maradt lőszere olcsón tud venni.Ugyanazért vagyunk itt, hát ne bántsuk egymást,nem Kata a probléma itt, ne ő legyen a bűnbak!
Látod, megint a rossz végén fogod meg a dolgokat (én pl. nem személyeskedtem/gyalázkodtam), ismét nem próbálsz magyarázatot adni rá, hogy miért kell ezt minden reggel. Azt kellene megértened, hogy ez NEM a te személyes kis szemétdombod (és nem is az enyém, vagy másé, még mielőtt...). Ez egy publikus fórum, ahol sok ember van rajtad kívül és néha-néha nem ártana a közösséghez igazodni és nem totál telibesz*rni mindenkit. Persze ha úgy teszel, az is egy válasz...
Általában annak szoktak hajrázni aki az élbolyban van. Nem aki hátul kullog. Mintha a lábon lövött lónak drukkolnál , hogy törjön előre! Már az idegeim kivannak ettöl a papírtól és ez a hajrá delta valamiért nem azt a célt éri el amit kéne! Főleg amikor ez a csodapapír 4%-ot esik és 2m forgalomvan benne! Volt egy ismerősöm és ő is ezt kiabálta reggelenként. De már leszokott róla. Legyünk megértőek másokkal szemben!
érthetetlen egy picsa vagy sokan kértek hogy hagyd aba nagyon sokunkat idegesit minden reggel ere a hajrázásra ébredek ha én lennék a forum gazda már rég pihenél
Nem tiltja, de számomra nagyobb kérdés, hogy ha már ennyien és ennyiszer jelezték feléd ezt a problémájukat (akár mínusz, akár hozzászólás formájában), akkor miért ragaszkodsz mégis hozzá és miért nem tudod abbahagyni. Miért vagy ilyen figyeleméhes, még ha ez negatív megítéléssel párosul is? Szimplán abbahagyhatnád és ennyi, de ehelyett inkább kioktató/néha szurkáló stílusban válaszolgatsz ezen felvetésekre. Nekem egyébként mindegy, hogy csinálod, vagy nem, már nem látom többé, de szerintem érdemes lenne kicsit átgondolnod a dolgokat. Nem kell erre válaszolnod, lépj tovább nyugodtan.
Kedves Suitcase! Tiltja a fórum-szabályzat e két szó, illetve a kifejezés beírását? Vizsgáld meg együtt és külön a két szó mögött van-e valami sértő vagy ártó szándék. Szerintem nincs. Akkor? Kár ezen bosszankodni. Behúzod a mínuszt és tovább lépsz. Egy nap egyszer kibírod, nem olyan nagy ügy ez.
Ha neki ez a hóbortja hát hagy hajrázzon!! Az már régen rossz ha valakit ez ennyire zavar hogy az idegeire megy!! Nem a hajrázás kellene zavarjon itt akárkit is ,hanem ez a nyomorult részvény árfolyam, és az egész szarrágó, tetves vezetőség amit művel!! Egyébként én nemrég megkértem hogy egy hétig ne hajrázzon, amit szívesen is teljesített, de mégsem volt hatással az árfolyamra 😃 Na azóta engem nem idegesít, hátha egyszer tényleg bejön és lesz hajrá!!! 😃
Kedves Kata! Nagyon szépen kérlek, hogy egy idõre szüneteltesd a hajràzàst! Lehet, hogy csak nekem van gyengébb idegzetem és mâst nem zavar, de ha megteszed sokat segítsz nekem. Köszönöm
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.