Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Olyan ország sehol nincs ahol minden rendben van, nálunk meg aztán pláne nem. De attól még a bugyuta propaganda propaganda marad, akármelyik oldalról nyomják is. A Transzparantyi félcédulás Ligeti nevű vezetőjének komolyan vehetőségéről amúgy mindent elmondott az egyenes beszédben előadott mutatványa is, amikor - mivel érvekkel képtelen volt megvédeni a módszereik hiteleségét és szakmaiságát - inkább összefirkálta a vitapartnere tanulmányát. Mindezt úgy, hogy már a Lánci is hülyét csinált belőle a nyáron. Mekkora egy bohóc! :)))
"A cikk a Transparency International Magyarország ma közzétett jelentéséből a gazdasági fejezetnek a rövidített és módosított változata." Szerintem még ők is dőlnek a röhögéstől, amikor kiadják minden évben ezt a szart. :))
😃 Dettó ugyanígy vagyok vele. Bár én már nem veszek 70 alatt semmiképp, talán ha megint beverik 60 ra. Az szép lenne májusra innen minimum egy dupla, de sajnos ezek a szarjankók nem érdekeltek a magasabb árfolyamban!! Így jó lesz ha nyárig megint eléri a spekák segítségével 90-100 ft-ot.
Néha úgy érzem magam, mint a mazochista hülye gyerek,aki kipakolja a fütyköst az asztalra,majd egy gumikalapáccsal elkezdi püfölni.Te, ostoba mi ebben neked a jó, mit élvezel ebben???Azt amikor melléütök! Ugye kicsit ilyen a hangulata a DELTÁNAKI!Nem adok el 1 db-ot sem változatlanul,talán annyi változott,hogy max. 5000 db-ot veszek naponta,ha 70 alatt kapok.Tavaly májusi emelkedést várok idén is, arányosítva!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.