Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szerintem ez sem fekete-fehér. Miért szál a ki 0-án vagy 10-15% hozammal az aki hosszú évek óta ül benne beragadva? Biztos lesz sok ilyen, de én tuti nem ugrálnék ha már ennyi évet ültem benne. Nagy részük szerintem eleve úgy ül benne, hogy elkönyvelte tuti bukónak. Szóval ez is vegyes lesz szerintem. De érjünk oda előbb és majd meglátjuk. 😊
Nem szimpatikus hozzászólásom lesz. Én úgy érzem, hogy a kisbefektetőknek ez a lezajlott tranzakció önmagában nem jelent semmit. A kesőbbiekre nézve neked lehet igazad, hogy készülnek valami nagyobbra, ami nekünk is jó lesz. 100-200 között K sok beragadt ember van már több éve, erre is számítok ha felmegy az árfolyam, ezek zöme realizálni fog. Látszott már 90 felett is hogy sokan inkább ( végre ) kiszálltak. 👍
Tetszenek az írásaid, írj minél többet, tartsd bennünk a lelket! Hajrá MANOPI, hajrá Delta, hajrá Kisrészvényesek! Kívánom, hogy mindenki olvadjon ki pár hónapon belül és olyan nyereségre tegyen szert, ami az elpazarolt éveket kárpótolja!
SZVSZ ! Startpisztoly eldördült. A részvények a helyükre kerülnek. Gondolom ezért kezdték el a begyűjtést a kisrészvényeseknél lévő részvényekért is. TETSZIK ! :-) ui: Olyan "mocskos" lesz a részvény ár emelkedés felfelé mint amilyen lefelé volt. Ízelítőt megkaptuk. :-)
Erről írtam tegnap egyik hozzászólásomban, olvasd vissza kérlek. A közkéz egyébként nem csökken, mert az opció a DGH pakkjára szól, abból hívható le ez a mennyiség, ami most sem a közkéz része, hiszen a legnagyobb jelenlegi tulajdonos pakkjáról van szó.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.