Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Elnézve a beszűkülését indulnia kellene.Itt van tartva már lassan 2 hónapja.A nagy forgalmú napok magasabb szinteken voltak.Ha ez most megindul megy ATH-ra. Minimális forgalommal csurgatták le 125 forintról.
Mindenki fél az új papírok érkezésétől,ha visszaemlékszünk a 2018nyarán bevezetett 50 millió papírra,előtte 90ről húzták fel 189-ig az árfolyamot.Idén tavasszal 80-137 ig ment mielőtt jött a 158.000.000 papír. Ez a papír mindig a semmire indul el,erre nagyon oda kell figyelni. Amúgy én is várok még idén akvizíciókat,és a leglényegesebb hogy hova kerül a 12xmilliós pakk.
Jó reggelt mindenkinek. Most hogy túl vagyunk a vasárnapon, maximum technikai jellegű dolgok lehetnek hátra. Mivel szerintem NER közeli cég leszünk, ezért érdekes lehet a kérdés, hogy a hétvégi eredmény hogy befolyásolja vajon a közeljövőt. Szerintem felpörögnek a dolgok pár cégben, és itt is.
Ugyanugy lehet, csak legalul a teljesnezetet nyisd meg miutan beleptel. Azt hiszem orankent kileptet, ha inaktiv vagy. Az OTP smart bank nekem nem mukoduk jol.
Tisztelt topikos barátaim lehet hülyeséget kérdezek ma egy foss volt az OTP broki így nem tudtam bőviten! A kérdésem annyi lenne, hogy telefonról lehet az OTP brókerrel kereskedni?
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.