A KGY lezajlott, zajlik a munka, ahogy nyugtatni szokás a kisbefektetőket. Amennyiben az új fél/felek oldaláról is minden rendben van, akkor nem látom értelmét tovább húzni a dolgokat. Ebből kiindulva, én még októberben várnék új infót/emelkedést. Meglássuk.
12.20 a Delta lezárási határideje. A megkeletkeztetés 9.20., innentől pont 3 hónap a határidő. Bár a véleményem az, hogy ennél hamarabb derül ki az új tulajdonosi struktúra.
Szerintem nem kell sokáig várnunk. Amennyiben megvan a célállomás, miert húznák? Delta tranzakció zárásával párhuzamosan jöhetne az új papírok tulajdonosa/tulajdonosai.
A szétaprózás esete a lehető leggázabb tett lenne. Én ezt is és a határidő szándékos drasztikus kitolását is alacsony valószínűségűnek tartom. Pár papírnál amit találtam, ott 2-3 hét után bevezették a papírokat.
Azért ne légy rögtön ilyen szigrú :-) ! Amikor történés van egy-egy reál igen is jól jön sokunknak néha. Ezt ne zárd ki légyszíves, bár az állandó árfolyamozgatás tényleg felesleges.
Csak még egy mondat. A topik az ötletelésről szóljon, az értelmes emberek közötti kommunikációról. Kérem mellőzni a kérhetek egy reált, ma 80 és 150 között bármi lehet, a pappe ma is zuhan színvonalú professzorokat és az egyértelmű trollkodásokat. Hálás köszönettel!
Vonatkozik, pár hónapban mérik az időt ha jól emlékszem, de a lényegi kérdés nekem inkább a kézhezvétel. Erre még kb 5 hónapjuk van. Akkor (ha nem ment tényleg szét apró pakkokra ami egy rémálom lenne) legkésőbb ki kell derülnie, hogy ki(k) is szerezte meg a követlést, mert nagy valószínűséggel így volt. Gond az, hogy a lockup viszont már élesedett a keltkezetéskor, ezért márc 20-án, épp mikor a kézhezvételi határidő lejár, a lockup is lejár az 50%-ra úgy emlékszem.
Például arra tud valaki biztos választ, hogy ha egy részvényt megkeletkeztetnek, akkor mi az a határidő, amíg be kell vezetni? Mert továbbra is azt gondolom, hogy amikor ez megtörténik + max. 2 nap, akkor kiderül az igazság. Ha van még valaki a háttérben, akkor ezen a napon fel kell fednie magát ( persze csak ha nem aprózták fel a pakkot). Szóval vonatkozik szabály a bevezetésre?
Szia Cinder! Én is kedvelem az ötletelést és a gondolkodást, bár részemről a kritikai vonalat képviselem ami sokaknak nem tetszik ugyan, de azért mindvégig a papír mellett voltam eddig. Ha beindulna itt egy olyasfajta diskurzus amire gondolsz én szívesen részt veszek benne. Én úgy látom, hogy igenis sok olyan dolog van amiről lehetne beszélgetni és értelmezni, de legalábbis a lehetséges kimenteket végigrágni. Ha csak egy picivel is tiszul a kép máris csökkentettük a kockázatokat. Végülis csak a pénzünkről van szó :-) ... Szóval figyelek és ha gyűlnek az értelmes hozzászólások én is jövök. A komolyság mellett az sem lenne baj ha kicsit oldottabban folyna a társalgás :-) ... Jó lenne megint egy kis vidám hangulat!
Igazából nincs mit írni. Ötletelni?Azt inkább hagyjuk,nekem kimondottan tetszik hogy nincs annyi találgatás mint anno az Est szektában.Pl Larry a Telenorral :))) majd ha lesz történés és lesz miről beszélgetni biztos vagyok benne hogy belendül a Delta Szekta.
Inkább velem ünnepelnéd a választási győzelmemet Delta szektában! Szomorú vagyok, hogy senki nem gratulált, pedig "tökös" győzelem volt. Nem azért nincsenek értelmes írások, mert nem jó az új topik, hanem mert nincsen miről írni. A BÉT döglődik, nincs történés. Ha lesz, lesz ereszd el a hajam és 4 lányt viszek magammal ünnepelni.
A korábbi beszélgetésnek, ötleteléseknek sehol sincs nyoma a tapasztalatom szerint. A szekta halála után többen eltűntek és a meglévő topikokban folyó párbeszéd számomra nem előremutató. Bízva abban, hogy ez a vonal folytatódik/újraindul létrehoztam a topikot. Ha nem lesz létjogosultsága, akkor majd bezárom, részemről ér ennyit a dolog.
Minek nyitottál még egy topikot?A Delta Szekta abszolút trollmentes és kultúrált fórum,utódja az Est Szektának. Ráadásul Pluto szerintem korrektül vezeti,de te tudod.Sok sikert hozzá!
Est Media műhely