Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ha valóban ez a helyzet, akkor szvsz ne tőzsdézzél és maradj inkább a földön! Ha esetleg figyeltél, láthattad, hogy a 40-et nem viszi át... akkor, hogy lesz ebből 100 Ft? És még egy jó tanács, ne várj túl sokat a Deltától, mivel ez nem a Pensum.... Pár Ft- pluszban, pedig már úgy dobnád a deltádat, mint a forró krumplit.... 😁
Én csak azt nem tudom elkepzelni sem, hogy hogyan tudna ez 200 lenni? Számomra már elképzelhetetlen, hol egy 50? egy 100, 150 mi kéne ahhoz....? Olyan mélységbe van a papír h leírni nem lehet, minden szempontból....
Félreértés ne essék tele vagyok deltával, jó néhány millám ázik benne, csak az ilyen "azt érzem 200-lesz" szövegtől kinyilik az a bizonyos bicska a zsebemben, de inkább a fakanalammal verném fejbe hogy azt viszont tényleg érezze!...
Akkor már csak azt nem értem, hogy most miért nem veszitek?! Mindenki csak beírja, hogy ennyi meg annyi lesz, de közbe nem vesz egy darabot se.... pedig a megérzésetek alapján, egy sima duplázás, bőven benne van az akciós Deltában egy éven belül.... 🤐
Legyen így, csak tudod nagyon gáz h ezen az ótvar foson csak kárörvendeni tudnak, persze érthető, de akkor is halottat nem rugdosunk, rugdosná össze valaki végre azokat, akik ezt tették h a BÉT szégyene a delta...
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.