Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Tima és Barna ügyvédje is ( Dóczi ) , MNB BEÍRATTA őket a Diplomata képzőbe,:-) Sok-sok elnyert pályázat. ( másnak ennyit nem adnak, MINDEN NEKIK KELL ) stb, NER !
Mint már írtam. Egy GLOSTER terjeszkedik. GLOSTERNÉL nem a tolvajok álltal született tolvaj NER tevékenykedik. Gosternél üzletemberek dolgoznak, tevékenykednek saját pénzből. A NER közelébe csak a közpénzből eltulajdonított pénz van, azt sem a cégek építésére használják hanem a saját gazdagodásukra. Nem engem basztak át , hanem a saját NER hívőiket akik ........................ Most nézzenek magukba a NER imádók és NE MÁST HIBÁZTASSANAK !!!!!!!!!!!!!! Tessék lehet örülni a NER-nek. :-) Opus, Cig, Appeninn, és szerintem a DELTA is. Kérdés,hogy mivel "fenyítették " be őket. Ezek csak az én gondolataim, NEM VÁDASKODÁS és nem TÉNYEK !!!!!!
Folyamatosan jönnek a hírek. A 40-et letörte már régen,33volt az alja,majd visszarakták 40fölé 2nap alatt! Itt van tartva a 40-es szinten ez egyértelmű..
Csak gondold végig, mi történt az elmúlt években. Esetleg számold ki, kb mennyit ér most a papír ennyi részvényszám mellett (fogalmam nincs most mennyi, nem figyelem). Könnyebb dönteni. Lehet, hogy most is stabil támasz a 40 környéke? Lehet, hogy nem?
Azok reméljük hogy már eladták feljebb. Azt nem értem hogy a kispapirokat miért adják, a delta csak esett, mégis adják. Ebbe esély sem volt semmire, OTP volt 20.ezer is....
anno, mikor még csődeljárás folyt az EST-ben. 40 stabil támasz volt miután hirtelen felé kerültünk. innen mindig visszapattant, emlékeim szerint. úgyhogy nagyon sokan csak 40 felett tudtak venni, mert addigra már látszott fény az alagút végén. Nos, akik azóta tartották a busás haszon reményében, vajon mit tesznek?
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.