Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Köszi. Héten nem vagyok gépnél, csak rátok hagyatkozom. Csak 2018 és 2019 júliusában az éves nyaralásom alatt szállt el 2x is anno Est Média. Olyan jók ezek a hagyományok. Ezért jár ott a kisagyam mindig. Hátha megint...
A kérdés adja a választ is.kinek jó ha alacsony a részvényár?aki még minél olcsóbban akar belőle betárazni.Érdemes átolvasni a tőkepiaci trv. kötvéttel kapcsolatos részét is!Sok kérdesre választ kapsz.
de mi lehet az az elképesztő ok h 3 éve esik, úgy ahogy rendeződik a cég, bevezetés, és azóta is esik, és negyven fölé nem mehet, ez miért jó, kinek jó?
Szedik össze a papírokat! Szedjék is! Sör ára az egekben! A háborús infláció begyűrűzött a pia árába is! Ezt nekem ki fogja kifizetni? Nagyon sürgősen verjék fel 100 Ft-ra, mert a rezsidémon és a májatültetés elveszi az életemet!
Szedik össze a papírokat! Szedjék is! Sör ára az egekben! A háborús infláció begyűrűzött a pia árába is! Ezt nekem ki fogja kifizetni? Nagyon sürgősen verjék fel 100 Ft-ra, mert a rezsidémon és a májatültetés elveszi az életemet!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.