Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Jó reggelt és szép hetet mindenkinek! A folyamatok újabb lépéséig csendes hetekre számítok, remélem a jelenlegi árfolyam tartása, esetleg egy kis erősödés mellett.
Szevasztok! Most már beköszönök én is. Örülök, hogy megtelt élettel ez a topik. Szerintem a legjobbkor indul, épp ahogy a végéhez közelít a cég az EstMedia korszaknak.
Szeva! Köszönöm szépen :D Simeone még tavasszal jött,de ment is azonnal😂 Engem is érdekel hogy mikor rendezné. Valaki írta hogy a Wallis topikban garázdálkodott.
Hajrá sok sikert, kemény feladat lesz de te bírni fogod. Simeone látom valamivel visszatért. Esetleg nem írta mikor hogy rendezne a tartozasat felém? :)
Igen. Próbáltam illő módon kicsit provokálni, de természetesen ő egy profi menedzser, s nem igen jött zavarba és ügyesen kitért a válaszok elől, amik az ő szavaival élve "sikamlós" témákra vezettek volna! :)
Amikor feltetted a kérdéseid Papp Úrnak,volt egy két apró jel az arcán,lesz még meglepi! Nekem szimpi volt nagyon. Volt vicces válasz is,hogy miért pont Ő! 😊 😉
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.