Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Köszöntök mindenkit ebben a régi új topikban.Lastnak köszönjük az eddigi munkáját és bizom benne ,hogy a topik gazdának kevesebb munkája lesz,mint Lastnak volt.
Meg kell várni hogy a Delta deal lezáruljon,szvsz nem kell év végéig várni vele. Remélem hamarosan megtudjuk hogy kihez kerül a Glob pakkja,onnan lesz érdekes a buli. Várok még további akvizíciókat,az árfolyamról nem nyilatkoznék,soha nem szerettem az ennyi vagy annyi lesz beírásokat,mint ahogy a tippversenyeket sem. Láttunk már nyáron hír nélkül 80-155 öt,ebből az apropóból bármikor megindulhat az árfolyam is.
Te miről beszélsz? Teljesen más tészta a kettő. Annyit mondtam, hogy lehet problémája Tarlósnak, ha valaki ezt fel akarja fújni, ezért lehetséges, hogy kivárnak a nagybefeketető felfedésével. Ennyit mondtam.
Így igaz! Csak valaki panamerabol nézi a hegyet sok részvénnyel, valaki kis részvénnyel nézi a BKV rol 😂 de a cél közös, ez a szép benne! Főleg ha a végén együtt panamerazgatunk😂 további szép estét!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.