Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Tegnap délután a 100k és 220k zöld csík után szinte biztosra vettem , hogy az MNB jóváhagyás született meg - de ami késik nem múlik ! Most már nagyon egybevágnak az események..
Szvsz nem azert volt itt es nem azert van benne az egyik fia, hogy legyen egy it cégük privatba amit szet pumpalnak allami meloval, csak ugy, szerintem ez kicsit tovább mutat! Illetve ha menetkozben megvaltozott volna valami es azert mert, akkor nem tette volna be az emberet! Szvsz! Vagy vagy 😂 Egyébként 120 150 koze varom szept közepéig 😜💪🏺👻 Aztan ez is, vagy vagy😂
Olyan aki tűzön vízen keresztül kicsavarja az utolsó fillért is abból a keret szerződésből. Legyen kíméletlen, akivel nem lehet packázni. Aki nem párt neveldében tanult, hanem az élet főiskoláját járta ki summa cum laude és most felér a csúcsra. Hajrá Delta!!!
Meg kell h érkezzen egy igazi többségi tulajdonos. Ekkora szerződési keretallomanyt nem nyer egy garázs it ceg. Berkinel komolyabb figuranak kell érkeznie.
Sracok el se tudom mondani, hogy mennyire vartam egy zold csikot felfele… minden nap szugeraltam a monitort:) Vegre ket perc alatt tovabb ment a szokasos 72-71 szinrlten es megcelozta a 80 szintet. Ugy gondolom h ma meglehet, de szepember vegeig erzem csak az afeletti reszt. Ki hogy latja most, ?
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.