Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nem akarlak elkeseriteni de lehet lesz ez meg 61 is is hetfo kedd korul😂 hisz semmi mas nem tortent egy speka felhuzasnal.... 20% mindenkinek 20.... Ugye Matyas?
Persze sampi legyen így, csak már legyen valami, mikor így látja az ember h máshogy is lehet az nagyon szomorító, hogy mindig máshol történik előremutató, valami tényleg pozitív, itt meg továbbra is 70 alatt az árfolyam, mert értitek egy 100-at könnyebben venne az ember, de hetven alatt tartósan az katasztrófa, tudjátok ide innen mi kell majd feljebb jutni, akár csak 100-ig, el se tudom már képzelni, fél magyarország ide v még több...és ezt nagyrészt komolyan írom...el se tudom képzelni már azt se h egy 100-150-et hogy tudnak megoldani és egyet senki ne feledjen semmi más nem számít csak az árfolyam...az meg 2021 augusztus 26.-án 66.2 :(
Hát igen….minden relatív… mi mihez képest jó irány…. Egyedül az árfolyam nem relativ….az egy kalap szar - megint, még mindig, változatlanul… R 66,2, -2.66%…
A döntés nyilván delta és 4ig feje felett dőlt el, ez nem kérdés, erre utaltam is. Arra is hogy Ah-val ez volt a terv. Azonban az, hogy hogy és hova megy az már nagyon is múlhat a szereplők fúrásán/pávatáncán. A 4ig továbbra is nagyon jól fekszik, nem szabad lebecsülni a hatalmat amit felépítettek. Ebben viszont Jászai kulcsfigura. Bőven ki tud hatni a Deltára is és szerintem eddig is vastagon hatott rá…
Balu! Minden amit leirsz sajnos igaz es valos makacs tenyek, de ezeket mar sokszor atbesz. De fridayles szepen osszefoglalta a dolgot az elobb. Egy kerdes azert akad, eredmeny megfog latszani vagy sem? Mert minden kussba van tartva eddig es 2. 5 ev elgurult. De ugy hiszem kevesebb van elore mint amennyi mar mogottunk! Kar mar ezen ragodni! Mondom ezt 11 ev utan, h volt 1200 as vetelem, est genyoba 146 vetelem ami azert lehozott, és volt nyilvam 40 60 kozott is! Így azért az atlagom " elfogadható". Sok ev nagy szamok vannak mogottem is minden tekintetben, de elore kell nezni, es résen lenni amikor eljon az ido!!! Lesz itt még alkalom a kiolvadasra es nyerore! Szvsz
most megint hetekig, hónapokig leshetjük, a forgalom nélküli semmit 70 alatt, mert olyan előremutató, biztató, fasza dolgokat jelentettek be, miközben 4IG szárnyal....lelkileg könnyű viselni, semmiség...
kibaszott szar lóra tettünk, bárhogy is alakul, ez már kijelenthető az eddigiek alapján, h az ide befektetők min mentek keresztül, mint est és aztán min mennek keresztül mint delta arra szavak nincsenek....bassza meg más cég bármelyik miért tud normálisan kommunikálni lásd 4IG v itt a master. A delta még normálisan be se tud jelenteni semmit lásd Voda, egy 4IG miért tudja megtenni, érthetetlen az egész, örüljünk, fasza h van könnyvizsgáló, meg jelentés bő két év után, más cégeknél ez nem is téma, fel sem merül, mi meg ennek örüljünk, vicc...
Figyu, a múlt elmúlt! Nekem is van 100+ -ról is papír. Nem kellet volna ott (is) belevenni. De! Azt gondolom, hogy a mostani jó hírekkel, lépésekkel megállt a "zuhanás", megállunk a gödör alján. Lassan tisztul a kép, a háttér, stb. és elindulunk felfelé. Bízunk abban, hogy valóban lesz benne komoly hype, ami kárpótól mindőnket. Azért a közölt hírekből látszódik, hogy (most már) nem kamu cég, dolgoznak, van-lesz bevétel és reméljük eredmény is, ami az árfolyamon is megmtatkozik majd...
Szomorúan helyeslem. Akkor ezek után, hogy szeretnék elérni, a magyar lakosság rákapjon a tőzsdére? Ha durva akarok lenni még a nordtelekomban is jobban jártak volna a népek.
Senki se erti😂 Azt kell nezni mi vagy a szatyorba. A szatyorba van egy együttműködési cucc, 5g, torony, delta. A delta kb minden agazatban kell kellhet a jövőben , 5g es a torony szintén. Az hogy ebbol mi sul ki es mire lesz eleg, azt csak ok tudjak, mi pedig lottozunk. Még mindig...
Pontosan! Szval ne agyaljuk tul az ő szerepet hogy kit hogy akaszt meg stb, mert o is egy babu a tablan akit 1 perc alatt arebb raknak. Főleg ha nyilt titok azon a szinten h a delta kihez köthető, akkor meg foleg nem kezd el baszakodni a fonokei bulijaban... Szvsz mindenki tudja hol a helye ...
az a szar gyerekek, de nagyon h nálunk bárhogy is csürjük csavarjuk, akarjuk semmi jó, előremutató nem történik, olyan ami igazán jó, azért egy 4IG-be akik odatették a pénzüket nyugodtak lehetnek, zajlik az élet, a pályán vannak nem kicsit. Ezzel szemben mi? Annak örülünk h nem csődől be, be tudják vezetni a részvényeket, ha be tudják végre és van könnyvizsgáló által jóvá hagyott jelentés, hír, bármi ami komoly, akvi, sehol, semmi, elképesztő szomorú vagyok, ennél még opus is jobb, mert jobban a pályán van....mi meg várhatunk ki tudja mennyit megint a ki tudja mire, az eddigiek alapján valószínűsíthetően a semmire :( :( :(
Igen, egyetértünk. A folyamatok pozitív irányt vettek. És Sampival egyetértve én azért még egy ütős sztorit várnék ide a zsizsegés meg a piaci sustorgás alapján. Hogy az állami hátterű vagy piaci sztori lesz részemről oly mindegy. De ahogy kedves barátom szokta volt mondani a yacht ára is jócskán felment 2019 óta, szóval egy 210 lóf.sz nem eredmény.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.