Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Mondjuk ezt már magadba kell lezongorazni, úgy mint nekem azt, amikor apám mondta 1-2 Ft nal,mikor nullára buktuk a pénzt econet időben, "fiam vegyünk 1-2 millió darabot, az a pénz rosszabb helyre is elmegy"jelligere, hallani se akartam róla, gondolom tudod miért abban az időben. KB bcst akkor merevre csapdostam volna ha személyesen találkozok vele úgy, hogy ember nem rakta volna össze, nem hogy részvényt vegyek tőle. Hánytam az embertől az idegtol de ezt szó szerint értsd amit megcsinaltak a buzi kis haverjaival. De a legnagyobb veréb én voltam hisz az akkori egyik uzlettarsa a szomszédom aki a legnagyobb áfa csaló pénz mosó börtön töltelék aki nálunk a városba egyébként becsületes üzletembernek van elkonyvelve. Nem voltam résen akkor, benyeltem ennyi. 40 évesen super gazdag lettem volna 3 évvel ezelőtt. Helyette szopom a fa@zt tovább és mínusz 40% ba ülök. És plusz 3 évem rament,azelőtt évekről meg ne is beszéljünk,vagy evtizedrol 😂 Egyebkent otp 1500-4500 fogtam, abból jött kevés nekem is ide akkor 😂 De ez már a saját sarunk nem az őveke. Oké részben az őveke is😂
Törölt felhasználó2021. 07. 28. 16:42
Mi van itt 63fton egymásnak adják, ? Mindig töltik a 63ft
Egy dolog van,amit nem tudok megemészteni,talán soha. 4 ezer valahányszáz ft os Otp részvényeimet eladtam,és az összesér vettem ezt a szarkupacot.... Ha elnyugszok a picsámon,akkor ma egy gazdag fiatal nyugdíjas lehetnék,akinek soha nem kéne már dolgozni....
En se voltam még. Volt 1 - 2 éve hogy menni akartam, de saját magam miatt nem mentem, ez kb elmond mindent. Mit csinal? Kivezet? Na bumm. Szvsz Persze hogy a kopasz. Valaki vezényli az egészet az elejétől az utolsó pillanatig, a kopasznak minden adottsága megvan ahoz hogy ilyen szépen legyen vezetve az egész. Ha közé van a céghez ha nincs, simán felkerhettek hogy vezesse le a tőzsdei részét és azon belül is azt amit látunk érzünk kapunk.
Soha nem voltam még közgyűlésen,nem is akarok,nem látom semmi értelmét. De aki ismer az tudja,hogy verbálisan úgy megverném a vezetőséget,hogy azt hinnék10 pankrátor szétbaszta a fejüket. De ennek se látom értelmét,kivezetnének.... Szarfaszú brigád,olyan kopasz fiiilingem van még,sajna.
Olyan osztalék és fizetés illetve lelepo pénz mellett?😁 Abbol a körből mindenki bírja a meleget, bcstol pappig, papptol nemethig, nemethol a deltasok ig, mindenki. Nagy kaja pia, kacagasok, tenger /óceán szép verdák, nagy házak stb stb. Nagyon várom a kzgyt, remélem lesz, amit ott szoba kapni fognak azt nem teszik zsebre , lehet felőlem 500 is az arfolyam már akkor.... Nem szépen kell ezekkel beszélgetni meg kérdéseket feltenni. Szarrá kell alazni gyalazni őket, elkudeni a jó kva a@jukba ott őket egytől egyig face to face, egyenesen gerincesen! (bar a problémát nem oldja meg, de úgy mégis nah😂) Utoljára valószínű alt suliba vagy közép suliba alázták gyalaztak szét őket, látszik rajtuk tipikus streber nyomoronc gyerekek lehettek. Szolas szabadság elvileg 🙂 Csak egy a gubanc, úgy lesz kzgy mint 210 az elmúlt 27 hónapba 😂
Én olvastam a kérdésedet,de nem tudom rá a választ. Igazából nem is érdekel,mert sztem egy óriási,szégyenteljes színjáték ami itt megy. Nem lehet már kitalálni sem mi a céljuk. Amúgy Csontos úr jól bírhatja ezt a meleget?
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.