Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
igen, Ez most kapufa lett xD ez most kiment a fejembol hogy ha OTC-n adnak at azt jelenteni kell.Mert en arra gondoltam hogy Bakai otc-n adta at a felet valakinek de azt meg jelenteni kell es mivel nem volt jelentes ezert valoszinu meg a rezsvenyei megvannak.
Mondjuk az igaz nem lehetett kereskedni veluk csak otc-n de a globtermes papirokat is megoldottak Barnaekon keresztul.Elotte kapta kannyi papirt amennyi a fele aztan lebizniyszeltek kesobb otc-n.Mondjuk Bakaitol nem jott jelentes de elotte se ugyhogy lehet tenyleg a tobbieknek megvan a teljes mennyiseg mert toluk nem jottek OTC jelentesek hogy ennyit adtak at valakiknek.
a reszvenyek 90%-ra volt lock up de ugy foglamaznak hogy akikkel lockup megallapodast kotottek azok a ujonnan bevezetett reszvenyek 90%-at birtokoljak tehat 140milliora van lockup.Ezt elmeletileg marcius kozepeig nem adhattak el belole semmit onnan 50%ot mar ertekesithettek es majd most szeptember kozepen a maradekot.Szoval amit az elobb peldaba felhoztam a polgarmester hivatalt valoszinu veluk nem is kotottek lockup megallapdoast szoval ok mar reg kiszortak az egeszet.15millio darabot mar az elejene ki lehetett szorni akik o lehettek. Dr kalman Polgarmester hivatal Cel org KFT Fercom ingatlanhasznosito Fercom KFT Ezek tuti kiszortak mar es nincs nekik ok barmikro adhattak.A tobbiekre volt ervenyes a lockup.
igen, én se értem ezt, mert tuti adják a lockuposok felét adhatják már, mitől mástól lehet ilyen állandó eladási nyomás, csak attól h ők adják....most is belevett valaki, már nyomva van vissza egyből
Értelek, sokszor értelek és értem amit vazolsz. De annyira felesleges itt találgatni hogy az valami fantasztikus. 2019 szeptbe oktba kezdődött a lock up. Fél évig azaz 2020 febr márc ig nem volt adható semennyi, első 6 hónap. 2020 márc april tol 2021 márc ig kb adható volt a fele ami kb 78 m db. És a maradék felé pedig 2 ev utan. Jól emlékszem?
Mondjuk azt nem ertem meg mindig ha meg lette ka reszvenyek keletkeztetve teha ta 380 millio reszveny mar megvan akkor miert nem jottek jelentesek azoktol akik 5% felett vannak?Ez is furcsa rohadtul.
http://keptarhely.eu/view.php?file=20210708v00wnqbu3.jpeg Ezek vannak benne es ha megnezed Bakai siman adhatta a felet akkro amikro lejart a lockup elso fele es azert nem jelentett mert meg 5% felett van viszont 10% alatt volt tehat 140 korul biztos kiszorta a felet de me ga maradek ott van es a tobbieknel is ugyan ez van kiveve a globtermnel.Szted a polgarmester hivatal ne madott el 1millio darabot 120-on? xDDD Sztem nincs oylan hulye ember aki 120on tartotta volna foleg ugy hogy ok bennfentesek is. Bakai is boven 20 milla alatt van sztem Majd meglatjuk ha be lesznek vezetve a reszvenyek akkor Bakaitol milyen jelentes jon hogy hany darabbal van 5% felett.Van egy oylan erzesem nem 34millio darab lesz nala.
Beszéltél a lock up tulajokkal adni akarják már ők is? 😁 Többivel egyetértek. Én is lock up környékére teszem, előtte utána 2 3 hónap. De már annyit talalgattunk hogy nehéz a földnek. Nem hiába tolták oda ki már az elején az egészet. Na az biztos nem hasra csapasra került oda. A cumi akkor van ha lock up lejárata megvarjak és még onnan mindig várni ke pár hónapot, egyből év eleje lesz.
Sztem ez meglesz mar most amint lejarnak a lockupok.Multkor is amint lejart a lockup egybol tettek a reszvenyeket A-bol B-be most se lesz maskeppen foleg ugy hogy sztem azert egy-ket ember a lockuposok kozul mar szabadulni szeretne tole szoval ezert gondolom azt hogy a lockup lejarata idoszakaba mar azon a szinten lesz a papir ahol szeretnek adni.En is arra tudnek tippelni hogy ha a rest betolti utana elkezdik venni a papirt augusztus kozepeig 70-re varom kb es ha sikerul bevezetniuk a papirokat onnan fog egy gyorsabb tempot venni az arfolyam.
Szerinten 56lesz és csak pillanatra betölti aztán 60 körűl szuttyog őszig.aug 18 meglátjuk van e még kiskapu huzni to.vább pesrsze mnb még huzza tehát öszi rali jelige
Perdze ezt a részét mar többször kiveseztuk már itt is meg máshol is. Ez a 6 9 hónap valószínű kuka. Jó esetben ha 2 4 hónapot mehet, akkor viszont bőven van még idejük az inditasra szerintük szvsz. De továbbra is minden csak találgatás semmi több sajnos.
ha most indult volna akkor 6-9 hónap alatt lehetett volna egy tisztességes árfolyam, de mint írtam ez nem gellért papír, tehát rossz az összehasonlítás! ez egyéni észrevétel, nem befektetési!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.