Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Csak látszódna már valami, mert ha valami már látszódna konkrétan, utána már részben meg lehetne nyugodni, mert akkor már valami lesz, engem ez a totál semmi bánt, zavar, meg hogy ezek a csontosék teljesen súlytalan emberek egy jászaihoz képest, vagy bárkihez képest is
Igen Ő is nagyon magabiztos volt, de végül nagyon eltűnt szegény a SET-tel együtt. Sajnos ott is csak a magyar, szokásos BÉT-es sztori ment le, az MNB felügyelete mellett... Amit sajnos én is megszívtam az OTT ONE-nal együtt, bár ott legalább feljelentetünk mindenkit.....
Ha megengedsz egy gondolatot.......Anno kaptam egy tanácsot,sokat látott Úriembertől! Pótolhatatlan ember nincs, tuti nincs""""""""""Állj úgy a munkához, hogy más is hozzáférjen!:) Minden a helyére fog kerülni.Taglalhatnám, egyet tudok mondani, óriás volt és igaza is lett mindenben.Suttogva megjegyzem, a legnagyobb mondása úgy szólt: " Füles, tanuld meg, szép embernek nincs szerencséje" !!!! És nagy fülem sincs, szerintem szépek! Te pedig legyél kemény, sok erőt a kitartáshoz!!!!!
Miért ,mitől lenne itt változás, a vezetőség egy impotens rablóbanda!! Nekik egyáltalán nem érdekük a részvény ár emelkedés, elvannak kényelmesen a maguk kis homokozójában!! Ez a saját részvény vásárlás is egy kurva nagy átverés!! Nekem volt közel 400.000 darab papírom, mostanra eladogattam alig maradt 100.000db. Ezzel még várom a sokak által várt nagy csodát, de egyre kevésbé hiszek benne, és valószínűleg el is adogatom a közeljövőben. Inkább veszek ígéretesebb papírt, de inkább ülök a készpénzen várva jó beszállót valamiben. Amit manopi nagyvezér művel 2.3 millió darabbal az a brutális orosz rulett!!! Ebbe a papírba ekkora vagyont tartani több mint felelőtlenség!!! De őszintén kívánom hogy bejöjjön neki a sok séta és mosoly után!! Viszont nehogy úgy járjon mint az a bizonyos sobandi vagy ki, mert akkor k.o a vagyonnak!!! Ha valamibe a deltában ez is benne lehet, úgy mint 0tt1, vagy set ben történt!!!!!!!!
Sobadi családi spekák voltak sztem. Setben voltak full tőkével, annak meg nyekk lett. Előtte spekáztak, de úgy adtak el hogy boritottak, leszartak mindent. Utanna sokat akartak, ment minden a levesbe.. Én igy tudom a sztoryjukat, mondjuk nem tőlem kérdezted. Rice is túl biztos, mindig több kell, nehogy becumizza a nagy okoskodást, meg beleszerelmesedett a 4ig be már teljesen,
Hogy volt az a sobadí story pontosan? Autószerelő volt úgy tudom, belevett valamibe és tulaj lett, követtem, de végül nem tudtam összerakni h pontosan mi lett
Nehéz mit írni erre vagy bármire ami delta Nyilván tévedés volt venni deltát 4ig vagy bármi helyett v átcserélni, egyértelmű. A jövőt viszont senki nem látja. Sajnálatos, hogy ennyire nehéz kenyér a delta. Én magam is totál bitonytalan vagyok, sőt irigylek mindenkit, aki nem a deltába van, mert ott már eldöltek a dolgok. Egy kérdés maradt deltában csupán lesz e itt bármi változás vagy minden marad így ahogy most is? De nyilván jelenleg nem áll jól, akinek deltája van
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.