Eddig pont az ellenkezőjét szajkóztad: Civin volt a hunyó, a cég és a részvény meg jó.
Persze, én pontosan tudom, hogy veled teljesen értelmetlen foglalkozni. Mert vagy hülye vagy, vagy csak játszod, esetleg néha keveredik a kettő, de ezt nem biztos, hogy egy teljesen kezdő tudja. Más már rég tudja, szerencsére.
Kedves ismeretlen, ha olvastad volna az elmúlt 3-4 évben a Humet eredeti topicját akár csak egyszer is, akkor nem írtad volna azt nekem címezve, amit írtál.
Ezt a topicot én hoztam létre ezért kérlek ne küldj el.
Törölt felhasználó2010. 10. 21. 01:41
Kedves Pénznyelő és Marslako! Miértnem mentek át inkább msn-re és ott beszélitek meg ezt a sok hülyeséget, amit összehordtok. Sztem itt van pár ember, aki Humet tulajdonos, én mátol már nem vagyok az (12-ért vettem és 11-ért adtam el), és kb 20x jöttem be a topicba hátha van vkinek vmi érdemes információja és mindig a ti beszélgetéseket kell olvasni. Lemerem fogadni, ha ti nem lennétek itt, sokkal többen írnának a topicba
Valaki feljelentet a moderátornál az meg büntetett csak az a baj hogy én senkit nem bántottam kérem a feljelentő és a moderátor gondolja át és legalább azt írja meg mit követem el mert úgy érzem ártatlanul megbüntetek és a spicli meg itt lapul közöttünk.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.