Vírusmentes, izgalmakkal teli szép napot Mindenkinek! A tegnapi napot bizonyára kompenzálja a tőzsde, de az Est rallyja így is szép volt. Valaki a szektásoknál azt írta, amikor hasonló, óvatosságra intő hozzászólása volt egy ottani tagnak, hogy "nem érdekel a véleményed .... ". No, az ilyenek a 19-re húznak egy lapot, és ideig-óráig be is jöhet nekik, de utána hatalmas bukta.
Hát azért 50 nem hinném lenne , Viszont 100 -120 reális egy következő le körben opinál. 50 nél már komolyan kellene parázni a vezetőségnek némelyik joggal felbőszült részvényestől!!! De tudod mit, ilyen ne forduljon elő .Legyen nyárra Opus 400, delta 200, ezzel úgy gondolom mindenki kiegyezne😉
Azért még mindig jobb helyzetben a deltások, hisz a semmire emelkedik. 😄 Viszont Opus tulajok piszok nagy szarban vannak, mert ott a mindenre is csak esik a papír korábban elképzelhetetlen mélységekre!!😟
Amúgy én tényleg készülök. Valószínűleg lesz reggel még felhúzás ,ott próbálok kiszállni közel nullában, mert lesz itt bőven hintáztatás!! Piszkosul gyors volt ez a felfutás amit nem indokolt csupán a végre megszületett delta név!! Na azt se felejtsük, totál nyakunkon van még ez a vírus para!! Ha nem is sikerül visszavenni lejjebb van még számtalan papír amibe jó lehetőségek vannak ,lesznek 😉
Báttya, 145-ön adtam el legutóbb... Majd akkor veszek legközelebb, ha a gyerek nem itthon lesz “home office suliban”... Megoldották, hogy a tőzsde minimum másodlagos legyen... Csá!
Hiszi a Pisti... A Wallis volt a téma. Nekem mindegy, hogy ki, hol vett Deltát... Egészségedre! Csak ettől a s...rázástól hideglelést kap mindenki. Mentem.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.