Szerintem az 5millió papírt még nem használták, magasabbról akarják indítani a shortott, úgy néz ki mindent előkészítetek, azt is hogy mikor indul a short. Isten kegyelmezzen annak akit telibe talál:-)))
Azon is gondolkodtam hogy jön a képbe a rv kölcsönadás és eladás. Lehet hogy csak megtévesztő manőver volt, hogy mindenki bepánikoljon mert shortolják és esni fog. Könnyebb volt így dobatni a kicsikkel.
Nem gond, én 17-18 között vásároltam a Nordot és a Nutit. Az sem rossz. Egyébként pedig legyen szerencséje az Esteseknek, hogy minimalizálják a veszteségüket, mert tudok olyanról is, aki 150 körülről ragadt bent. De túl gyorsan megy. Csak idejében tudjanak kiszállni. Minden ellenkező látszat ellenére örülök annak, ha ebben a helyzetben minél kevesebben buknak.
Kösz, de ebben a 11 napirendi pontban csak az van, amit a közgyűlésnek meg kell tárgyalnia minden évben meg kell tárgyalni a Ptk. szerint (Igazgatóság, FB beszámoló, éves beszámoló, eredményfelosztás, könyvvizsgáló, nyilatkozatok, üzleti év módosítás). Ebben semmi új,. de még a jövőben várható változásra való utalás sincs. Szóval a szokásos. A 12. napirend pedig akármi lehet, csak olyan nem, amire vonatkozóan határozatot lehet hozni, ugyanis ahhoz az összes részvényesnek ott kellene lennie.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.