Nagyon raragadt a NYSE-en a 16.40 szinre, es barmelyik pillanatban leszakadhat.De a rovid kilatasokon tul, a DB atstrukturalasi manover a lenyeg (beinditani Postabankot es felhozni 1/3 osszprofit szintre, Eladni a Wealth-management uzletet, es osszevonni a 3 fo uzletagat egy Corporate-ba) az, ami az ev vegere meghatarozza az arat. Eleg sok szkeptikusat olvasni DB-rol; az ilyesmi nekem inkabb contrary jelzes most. Ha sikerul olcson venni ahogy terveztem, akkor inditok egy kis poziciot a jovo heten.
Szerintem a 18-19 EUR-s magasságoknak most egy időre lőttek. Nem csak az eladói nyomás miatt, hanem amiatt is, mert jó hangulat kellett ahhoz a szinthez. Sanszosnak tartom, hogy idén csak nagyon kedvező esetben fogja ismét áttörni a 18-at. (Ami nagy kár, mert jól lehetett vele korábban sávozni.)
Nics a számlámom a papír. Szóval nem jó infot mondtak nekem.Az EUR értéke 2017.04.07 17:20 ig van elkülönítve. Lehet hogy holnap nap végén lesz csak a papír a portolioban.
A commerz-ről keveset tudok, igaz figyelem egy ideje. Talán buta a kérdés, de miért követi le a DB esést (ha leköveti), vagy valami konkrétabb negatív hír van terítéken? Mindenesetre valóban szépen eseget.
Nem igazan ertelek.
Amikor kijott a DB toke emeles terve,
itt szamoltuk ki, hogy a kb. 12 EUR kibocsatasi ar kornyekere leeshet az ar,
es erdemes lesz azt megvarni a vetellel.
Mert a 685M db uj reszveny egy reszet ...ha az underwriterekhez kerul akkor biztosan, ha egy aranyos resz a kisbefektetokhoz kerul, akkor 90% valoszinuseggel...
a kibocstas utan egy reszet piacra vagjak. Abbol mondjuk kb. 100 M db korul lesz olyan,
ami hamar, a kiadas utani napon megjelenik a piacon, (DB napi forgalma kb. 20M db)
es lekaszaljak sokan a kicsi de biztos nyereseget.
Ha viszont a nagyok megveszik mindet, akkor a (12 plusz 2 EUR opcio)=14 arszintre jon le;
de az se meglepetes. Szoval? 12/14 ar alakulhat ki, nagyjabol 90/10% valoszinuseggel.
A mai ar 15,2 EUR, szoval meg lehet varni.
Es ez a 12-14 sav valoszinuleg jo veteli alkalom lesz; marmint a hosszutavu invesztornak.
Az off-ra reagálva: két éve én is töröltem magam Fb-ról, de mikor reg. voltam, akkor sem adtam meg a nevemen kívül más adatot. nem láttam értelmét kitölteni olyat, h születési idő, lakhely, iskolai végzettség, munkahely, stb. Aki ismer úgy is tudja azokat, ami rá tartozik. Aki meg nem, az is tudja ami rá tartozik, vagyis a semmit...néhány hónapja olvastam itt a fórumon kopejkától egy majdnem tökéletes megfogalmazását arról, amit az Fb-ról gondolok. tökéletesítettem, így hangzik: mindenkinek van a valós élete, és van a szuper trendi fb élete... on: cb betöltötte a ma hagyott rést, remélem betölti a tegnapit is.
DB lehetőségek