Tibi, neked ez a masszivan veszteseges honnan jon? Papirvesztesegrol beszelunk, konyvertek leirasokrol. Operative egeszsegesen nyereseges a ceg, raadasul a kivalt leanyceg is az. A magam reszerol a konyvboli leirasokat leszarom (ha jol neztem ingatlanok erteket hoztak a helyere), ameg a ceg filozofiaja hogy az operativ nyereseg x hanyadat fizeti osztaleknak.
... hogy nincs igazi nagy örömködés, csak a DB-ben óriási a spekulatív játék és szerintem ez látszik meg a volatilitásban, azaz nem természetes, kiegyensúlyozott emelkedés... de majd eldől az irány.
naná, hogy minden rendben lesz és ezt pont az egyik legnagyobb versenytárs mondja aki éppen teljesen belelát a problémák mélyébe operatív szinten is akár... aham, nem inkább arról van szó, hogy a potenciális bukás mértéke akkora, hogy őket is simán elsodorná és ezért van ez a teleszart gatyával való udvarlás ?
:D
Már látom ahogy minden tudatlan, tőkeszegény, időkorlátolt kisbüfi rákap a DB-re... ebből sztem sokaknak nagy szopás lesz a vége... egyszerűen nehéz elhinni, hogy most mindenki elkapja a nagy üzletet...
:D
DB lehetőségek