Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
mondd,te éppen nem személyeskedsz és kötekedsz?szép kis fekete sereget szabadítottatok rá a fórumra,igazán büszke lehetsz magadra,meg a haverjaidra!bravó..
Ez ismét nagyon bölcs volt, mint mindig. Nagyon sajnálom, hogy nem olvashatom a hsz-det nap mint nap. Remélem, hogy akiknek szólt a célzás, fejükre húzzák a sza..s gatyát és megpróbálnak kulturált stílusban vitatkozni. Akkor hamarabb jössz vissza.
Ne köszönd, mert az hogy személy szerint nem te vagy egyedül a kialakult hangulat okozója az nem jelenti azt hogy nem vagy nyakig szaros az ügyben. A személyeskedő és kötekedő viselkedésed nagyban hozzájárult ehhez és ezen az sem változtat hogy milyen sikeres vagy az irány eltalálásában.
Alilou megkért, hogy írjam meg pár sorban, miért hagytam ott az általam indított topikot.
Nos, ennek nem volt konkrét személyhez kapcsolható oka - bármennyire is szeretnék ezt egyesek így beállítani -, hanem egyszerűen a topik színvonala és hangneme lépett át egy általam többé nem vállalható szintet. Sajnálom, hogy ide jutottunk, de egy bárki által szabadon látogatható fórum mindig is ki volt téve ennek a veszélynek (ld. Otp), mivel rombolni mindig sokkal könnyebb, mint építeni.
A PF motorja sajna nem teszi lehetővé a topikgazdák számára a névre szóló moderálást vagy a hsz-enkénti törlést, amit továbbra is nagy hátránynak tartok.
A DAX napi kereskedéséhez egyébként mindenki megtalálja az első 70ezer, vagy még szűkebben az első 60ezer hsz-ben azokat a fogódzókat, melyek bármilyen chartalakulás esetén segíthetnek neki a továbblépésben.
Neveket itt szándékosan nem említenék, de az olyan fogalmak mint plató, UGZ, recovery könyök, "így húzd a fibót", EMA/MA szignálsorok, Euwax-szentiment stb. a DAX mindenkori állásától függetlenül nagyon hasznos információkkal szolgálnak.
Sajnos a szakmai szempontot egy idő után felülírta az emberi természet gyarlósága, de bízom benne, hogy ez csak átmeneti állapot lesz, és eljön az idő, amikor ismét a DAX-topik lesz a legfrankóbb hely a PF-en.
Addig is tovább olvaslak benneteket, de írni most jó darabig nem fogok (kivétel a "DAX 10k" könyv folytatása, de ezt már szerda este is megígértem).
A DAX az ellenfél, őt kell legyőzni, ill. mindenkinek saját magát, hogy őt legyőzhesse!
Na csak vissza néztem kicsit és valami megütötte a szemem...
Mi a faszt keversz te engem ide? Mikor írtam olyat, hogy Lipi miatt veszítettem? Honnan tudod mennyire hallgatok rá és mennyire nem? Az ő pártján állok ezt sosem titkoltam, a viszonyunk is jó, de azt majd én eldöntöm melyik tippjét játszom meg és melyiket nem. Saját dolgoddal foglalkozzál inkább.
én annyit tudok amennyit most olvastam erről. a jó amcsi munkaerőpiaci adatok miatt néhányan elkezdtek aggódni azzal kapcsolatban hogy a Fedes lépések esetleg hamarabb kifuthatnak időben. Bár ez a munkanélküliségi adathoz kötött asszem 7% alatt, és nem a foglalkoztattok bővüléséhez. a dollár erre a hírre erősödött ami szintén arany gyengüléssel jár. szerintem nagyobb esésre azért nagy esély nincs, esetleg ha Romney-t választanák meg de ilyen jó adatok mellett... valószínübb obama:)
hát sziasztok!
micsoda forró itt a hangulat.. én nem csináltam semmi rosszat senkivel, épp azért maradnék ha van miért aki pedig nem osztja a gondolataimat van itt annyi szoba ahol lehet tombolni.
ki tudja merre megyünk és meddig? ötlet? meglesz ma a 7400?
hát sziasztok!
micsoda forró itt a hangulat.. én nem csináltam semmi rosszat senkivel, épp azért maradnék ha van miért aki pedig nem osztja a gondolataimat van itt annyi szoba ahol lehet tombolni.
ki tudja merre megyünk és meddig? ötlet? meglesz ma a 7400?
Tudod, ez a különbség közöttünk, én másoknak is keresek pénzt a-régen a topik, most már csak mail tippekkel- te csak magadnak! (azt se a tőzsdével, hanem a kizsákmányolással)
Mehecc is!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?