Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Miért nem a másik nickeddel jöttél? :-)
Annyira amatőrök vagytok macival együtt:))
Törölt felhasználó2012. 11. 02. 14:31
... ahh
csak benéztem , de már megint ez megy ?
lipido összeborítja a topikot ?
facc kivan !
összekoncentráltad már magad a válaszra , amit tegnap elfelejtettél ?
segitek !
"(#72167) Re: ámen ....
Értékelés: +2
előzmény (#72124: freee) | válasz erre | Tegnap, 15:22
... akkor aki nem tudná vagy még nem találta ki , vagy nem értené :
... lipido akkor már egyszer bekostólta wanát , egy (7141?)-es szinttel , ami szerinte nem is volt nála jelölve , (pedig volt) ,
aztán 1-2 hét mosolyszünet után , amikor már elsimulni látszódtak a dolgok , kettejük közt ,
újra nekiment megkérdőjelezve wana egyik trédjének a hitelességét !
wanának ez már sok volt és inkább Ő vállalta a lelépést a topikból !
akit érdekel itt olvashatja eredetiben :
link
lipido , te mit szóltál volna , ha bármelyik trédedet így bekostólják ?
te lettél volna a legjobban felháborodva !
igaz ? "
Miért nem árulod el, hogy mi a célod? miért nem írod le fekete fehéren, hogy melyik kibaszott brokernél várod az embereket , hogy kizebeljetek Őket? Miért rossz az neked, hogy itt emberek broker beiktatása nélkül tudnak pénzt keresni? Légy szives hadd abba, mert már tudom, hogy ki vagy , és Hétfőn panaszt fogok tenni a PSZÁF nál, hogy milyen módon viselkedik egy bróker ...
Mindenkinek javaslom gondolkodjon el azon, h ez volt az 1etlen topik, ahol nem cserélődött a brigád állandóan, ergo nem bukták el a tagok mindenüket! Ez az, ami nem tetszik, ez ellen kellett tenni vmit, megtették!
Lehet gondolkodni mindenkinek!
1,32-3 nál mondtam hogy short erre próbáltál oltani (akkor még volt benne kurázsi és a használt neveddel jöttél) le is esett 1,2 környékére ugye emléxel?
Ki égetett mit?
szia e-shark!
csatlakozom hozzád ha nem tréh mert látom más topikban is értelmesen tudsz hozzászólni dolgokhoz..dobok egy mailt a tiedre, ok?
Törölt felhasználó2012. 11. 02. 14:08
üdv.
akinek szüksége lenne reggelenként a Rocco féle DAX elemzés fordítására az kérem jelezze emailben:
theonewaysystem@hotmail.com
sajnos a topik színvonala olyan mélyre süllyedt hogy nem kívánok többet hozzászólni, de még csak beleolvasni sem....ez főleg egy-két kiskirálynak köszönhető....van egy két kolléga itt akivel viszont szívesen tartanám a kapcsolatot...majd őket megkeresem valahogy....
akiket esetleg megbántottam attól elnézést ! legyetek jók !
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?