Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ha zuhé lesz szerintem az amik előbb, és nagyobbat fognak esni mint a dax!
Spnél pl 1379 az MA200 tehát köbö 2,5% erről a szintről
míg dax esetében 6795 az MA200 az idetöbb mint 7%
szóval érdekes ez a nagy különbség és egyben aggasztó is
EURUSD is támaszon, bár van még alatta tér: naposon MA200
Szvsz amcsi elnökválasztásnak örülni fognak (többség akarata győz elvben) utána pedig a mikulásralli jön... Kérdés, hogy a kettó között lepakolják-e... Úgy szerintem többet lehetne keresniük...
nekem az a sanda gyanúm, hogy elnökválasztás után amik megpattannak kissé, és ez a daxot új csúcsra fogja vinni 7600 környéke. Ha oda felmegy akkor szerintem napos macd-n lesz egy minusz div,és ez után fog esni a dax is meg a többiek is
vélemények?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?