Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ali , el kell szomorítsalak !
nincs cégem
közmunkás vagyok és disznóparajt kaszálunk az árokparton , (ezért szoktam irni h kaszáltam :)) , itt megtalálsz
gyere , van jó szilvapálinkánk !
Hiába csináltátok a műbalhét, akik eddig játszották =sikerrel) a trédeket, ezután is fogják. Ha kell mindenkinek elküldöm mailba, csak azért is:))
Ettől nektek nem lesz több... férgek!
Free, Téged is kinyomoztalak, vannak módszereim, észre sem vetted, és már elárultad, hogy ki vagy...Te is leszel a feljelentési listán , a cégeddel együtt...vannak módszerek, hogy ki fogják deríteni, honnan, írsz pontosan...ne aggodj majd lesz elszámoltatás...ha kell akkor nyilvánosságra hozom és ide kiteszem az adatokat
de te erény bajnoka hogyan számolsz el birkanyíróval miközben itt osztod az észt azon a helyen amit ő hozott létre és tartott fent sokáig korrekten az emberek boldogulására?
Ezt tedd 1más mellé a te mondataiddal. Nem kell grafológusnak lenni, elhiszed? :-)))
72223) Re: ámen ....
Értékelés: -3
előzmény (#72221: lipido) | válasz erre | Tegnap, 20:46
... H1 -ről mennyi idő alatt jött össze a 69 tréd ? kb 3 hónap ?
timer
Jelzés a moderátornak
egyáltalán nem,akkora faragatlanságokat írsz!nagyon sajnálom birkanyírot és minden más régi tagot,de enél sokszorta jobban,hogy jöttél helyett te,meg freee-ha épp nem ugyanazok vagytok.hánynom kell tőletek!nem égettem számlát,persze vesztettem,mint mindenki más,de se nem azért,mert lipire,vagy bárki másra hallgatam volna,hanem azért,mert nem tattottam magam a szabályrendszeremhez.nem kell senkinek a felelősségét felhánytorgatnod,mert bárki is hoz más javalatta alapján döntéseket,azt csakis saját felelősségére teheti!világos??????????????
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?