Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Oh, yes! És ha nem reagálunk rá, akkor már olyan lesz, mint ha meg sem történt volna.
:)))))
Fasza!
Egyébként mindenki magába nézhet mélyen, hogyan cukkolta, cikizte, baszogatta, oktatta, alázta itt embertársát.
Mit keres itt? Miért ezt, vagy azt írta? Miért nem úgy írta? Miért beszél hülyeséget? Miért demózik? Miért nem demózik? Ki hazudott? Mit hazudott?
Stb., stb......
Halványlila segédminiszteri fingotok sincs arról, hogy hogy egy kultúrlénynek hogyan kell véleményt nyilvánítania egy internetes fórumon.
Sértegetni, beszólogatni, ellenségeskedni, KLIKKESEDNI!!!... az nagyon megy.
... akkor aki nem tudná vagy még nem találta ki , vagy nem értené :
... lipido akkor már egyszer bekostólta wanát , egy (7141?)-es szinttel , ami szerinte nem is volt nála jelölve , (pedig volt) ,
aztán 1-2 hét mosolyszünet után , amikor már elsimulni látszódtak a dolgok , kettejük közt ,
újra nekiment megkérdőjelezve wana egyik trédjének a hitelességét !
wanának ez már sok volt és inkább Ő vállalta a lelépést a topikból !
akit érdekel itt olvashatja eredetiben : link
lipido , te mit szóltál volna , ha bármelyik trédedet így bekostólják ?
te lettél volna a legjobban felháborodva !
igaz ?
És még annyit, hogy 100 és 100 kereskedési forma létezik. Mindenki kiválaszthatja amelyik neki tetszik. Ragaszkodhat mindenki a sajátjához, de nem nézheti le a másikét!!! Felhívhatja a figyelmet, hogy hahó nem biztos, hogy jó, de azt nem mondhatja, hogy: azt nem úgy kell, főleg ha mindenki sikeres. De!!! Egy kezemen meg tudom számolni hányan vannak a topikban akik felelősséget vállaltak azokért is akik csak olvassák, de még soha nem írtak ide! Hiába mondja bárki, hogy más véleményére ne nyiss pozit! Ettől még megteszik!!! Ezek között Lipi is benne van!
A long jó volt ezt mindenki látja. Hetek óta mindenki lefele várja, csak a nagyok felmennek a kiütési szintekig (Góré is írta, hogy Rocco talán először említette a bankok mutyijait). Ettől hosszabb távon lefele áll és ha rövidtávon próbálkozik valaki miért ne lehetne? Én speciál megkaptam Lipi által feltett rajzot hetekkel ezelőtt és nem csak a daxról!! sikeres-e? Igen!!!És amit írt az 5X-ös haszonról, az is igaz! A stílus miatt próbáltam nyugtató jelleggel írni!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?