Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Azé azt majd nehéz lesz magyarázni, amikor mutatják a híradók a bankok előtt kúszó sorokat spanyolban meg görögben.
De várom kíváncsian, hogy az miért is jó...
Pontosan, és erre játszanak direkt...Visszakerültünk a 4 órás adatok szintjére kb...Még lehet lelökik majd dax zárásra és utána mehet az upp estére...Ha az nem jön össze akkor majd mint ma éjjel a futival elintézik amikor mindenki alszik... :S
Jaja, biztos van már rá magyarázat usában a szar index adatra, hogy tulajdonképpen az miért is jó.. :) Nevetséges és amit usa csinál azt csinálják a németek is...Egyszer jó lenne már felébredni... :S
Azé ez már több, mint tréfa. Bármi történik, az végül is bárhogy magyarázható. Most például azért nincs szar, mert szar van. Mert ha szar van, akkor jön Q3. Vaze.... Ez azért már párttitkári magasság.
Mai nap poénja. Kimentem sz@rni erre poziba került a shortom, mire befejeztem a wc-zést. Vissza is ugrott. Ezen a héten nem kereskedem többet, mert valami ellenem van. xD
Lehet most jon a rocco féle felfelé? Nem mertem még pozit nyitni, csak mozizok... az elobbi leszurásban is mák, hogy még benne voltam (de legalabb kárpotolódtam az esti stop limit elfeledese miatt)
És amúgy meg nézd meg mi van megint...Volt egy leszúrás a gigaszar adatra és ennyi volt, már sp magasabban is van mint adat előtt és viszik a daxot is...
Köszi. Ahogy Jhonnyka is mondta ma már egyszer, 2 perc alatt amig sikerült skalpolnom szétvert a víz a 6250-es korlát miatt. Ver a szivem mintha menekültem volna :-)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?