Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Azért ez nem egészen úgy működik, hogy "HA" jó irányba indul el.
Én úgy gondolom, hogy eleve kell lennie egy bizonyos időtávra vonatkozó elképzelésnek, ami alapján a belépési pontot meghatározzuk, aztán a célárat összevetjük a stop elhelyezéssel és ez alapján mérlegeljük a kockázatot.
Szerintem.
Jaja :) Jól emlékszel...Persze, mert az indokolatlanul beírt dolgokat nem szeretem, nincs értelme...Ha valakinek van ötlete, hogy épp mit miért csinál az építő jellegű, de a spontán beírás nem segít...Nézd meg Lipi beírja, hogy szerinte miért jó a short nyitás és a 3. már be is jött neki...Ennyi.. :) Ez értelmes és építő tanulható dolog amivel segít másokat...
Volt itt egy srác aki egyik délután megmondta a tutit, (már a nickre sem emlékszem) véletlen bejött neki, na azóta se láttuk... :) És nem is tudom 2-300 ponttal vagyunk azóta lentebb? :)
Persze én nem akarok senkire semmi rosszat mondani, üdv a klubban és majd meglátjuk...Hasznos tippek és egymás segítése miatt vagyunk itt, az a baj, hogy az évek és a tapasztalat kevés az idei tőzsde nem is hasonlít a tavalyira, aki aszerint kereskedik már lefelezte a pénzét vagy még rosszabb.. :S
Ahol 'komolyba' megy, lekereskedhető időtávra, ott most is általában ott van az ütemjelzés (m1, m5, m10, m30, h1, h5, d1, satöbbi). Ennél hosszabbra meg ált. csak agyalás van, azonnali cselekvés nélkül...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?