Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hát ezaz, hogy én nyugodtan szeretek aludni. :) Ennél jóval többet lehet keresni bwinen, sokkal kisebb kockázattal.
Nincs időm gépet nézni egésznap. :( Szóval én max olyan napon fogok kereskedni, amikor itt tudok lenni, mert jelenleg így nekem sajna csak a buktám nő. :(
Hát idén nem könnyű de azért nem lehetetlen...Én már volt olyan, hogy "felcseréltem" a gombokat...Amikor longolni akartam akkor beleadtam és amikor shortolni akartam ésszerűen akkor belevettem...Idén ez egész jól működik.. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?