Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
I mean... ment a követő stop lefelé, ahogy csökkent az árfolyam, de mivel nem volt stop limit ezért eladta a reggel 8as áron (22-8 közt nem tudok kereskedni)... szoktam egy 10pontos stop limitet adni a követő stop mellé, igy ha ilyen nagyot ugrik az árfolyam, akkor nem aktiválja a stopot...
Tehát a 420as short 414en dobva... ha már voltam olyan balfék, hogy este 10kor nem zártam (gondoltam még ennél is lentebb nyit majd) legalabb lett volna stop limit és lenne még nyitva most is :)
RÖvid skálákon SP mindenütt +div, nagyon szeretnének már egy kicsit visszakorrekciózni.
DAX ugyanakkor annyira még nem. 5h-n van egy, ami majd jelenthet valamit ha még épül, de egyelőre nincs jele fölfele törekvésnek - vagy csak én nem látom.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?