Lemarházok? Hol írtam én a marha szót? Nagyon kérlek ne személyeskedjünk 9 hónapja kereskedem kripto pénzzel ( inkább csak eladok ) és bányászok több tucat youtubert hírportált olvasok nap mint nap tőlem jobban nem ismeri senki a kriptot és ennek ellenére nagyon pesszimista vagyok vele kapcsolatban, mert egy óriási lufi..
Átéltem a 2008 as medve piaci válságot közgazdász vagyok értek a pénzügyi piachoz és azon belül a kripto hoz is.. Majd 1-2 év múlva beszéljünk mi lett a átlagolás holder pozíciótok eredménye...Csupán jószándékból írtam ide 15-12 e dollár környékén , hogy mindenki felejtse el egy időre biztosan a kriptot ( ha nem örökre) mert medvepiacba vagyunk már... Akik hallgattak rám óriási bukótól mentesülhettek.. Persze mindig vannak menthetetlenek ..
Átéltem a 2008 as medve piaci válságot közgazdász vagyok értek a pénzügyi piachoz és azon belül a kripto hoz is.. Majd 1-2 év múlva beszéljünk mi lett a átlagolás holder pozíciótok eredménye...Csupán jószándékból írtam ide 15-12 e dollár környékén , hogy mindenki felejtse el egy időre biztosan a kriptot ( ha nem örökre) mert medvepiacba vagyunk már... Akik hallgattak rám óriási bukótól mentesülhettek.. Persze mindig vannak menthetetlenek ..
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046